Kommersiella partners som intäktsmotorer till evenemang – Avisita håller seminarium på TUR

Kommersiella partners som intäktsmotorer till evenemang - Avisita håller seminarium på TUR

Evenemangs- och kongressbesökare spenderar stora summor på destinationen vid sitt besök, vilket konstateras och mäts i turistekonomiska undersökningar. Runt om i Sverige tävlar städer och arenor om att bli värdar för åtråvärda tävlingar och evenemang.

Hur kan evenemangsarrangören aktivt få del av dessa intäkter? Lönsamma evenemang skapas inte endast genom en värddestination och arena, utan genom en stark vision, noggrant
planeringsarbete, tydliga mål och rätt kompetens på rätt plats. Genom att bygga evenemangsorganisationer, baserade på partners med specialistkompetens, kan evenemangsarrangören skapa och ta del av intäkter. Intäkter som annars lätt försvinner utom räckhåll.

Karolina Flink, VD på Avisita tillsammans med Glenn Olsson, VD för Rally Sweden (Svenska Rallyt AB), visar hur starka kommersiella partnerskap blir intäktsmotorer åt evenemanget och arrangören samt höjer värdskapet och servicenivån mot deltagare och besökare.

Avisita är specialiserade på skräddarsydda, kommersiella bokningskoncept för evenemang och jobbar förutom med Rally Sweden även med andra stora mästerskap, som t.ex. Innebandy-VM i Göteborg 2014.

Seminariet hålls på TUR Event under TUR-mässan i Göteborg.

Tid:       10.30 – 11.00, torsdagen den 20 mars
Plats:    TUR Event-scenen, Svenska Mässan

Välkommen!

Avisita är totalleverantör av skräddarsydda bokningskoncept för företag, evenemang och destinationer. Med hög kompetens, system och verktyg för bokning, administration och styrning, driver vi uppdragen med fokus på våra kunders framgång.