Grill & BBQ VM 2015 väljer Avisita som officiell bokningspartner

Blunda och ta ett djupt andetag… Känn lukten från kolgrillen i den ljusa försommarkvällen, där middagen grillas medan fåglarna kvittrar bland de nyss utslagna syrénbuskarna. Nu, mitt i vintermörkret, kan det ljuva grillivet kännas långt borta, men på Avisita drar vi på oss grillvantarna och står redo! Den 12-14 juni 2015 tar nämligen Grill & BBQ-VM plats på Heden i Göteborg med Avisita som officiell bokningspartner.

Den 12 – 14 juni 2015 kommer för första gången i svensk mat- och idrottshistoria Grill & BBQ VM att arrangeras i Sverige, närmare bestämt på Heden i Göteborg. Under två tävlingsdagar och på 6 000 kvadratmeter eventyta kommer kampen att utspela sig inför en stor matintresserad publik.

Världsmästerskapet arrangeras av Svenska Grillfrämjandet, som väljer Avisita som officiell bokningspartner för att erbjuda deltagare, partners och besökare en värdskapshöjande och samordnad bokningsservice. I rollen som officiell bokningspartner ansvarar Avisita för projektledning, bokning och administration av boende, transporter och kringarrangemang.

Sommarens största grillevent
Cirka 70 lag från världens alla kontinenter tävlar mot varandra i sex olika grillkategorier: kyckling, nötkött, fisk, fläskkött, vegetariskt och dessert. Rätterna bedöms sedan av ett 30-tal nationella och internationella domare. I samma veva avgörs även de nordiska- och svenska mästerskapen i grillning.

Under sommaren 2014 lockade Grill SM på Liseberg drygt 30 000 besökare, och fler förväntas det bli i år. Därför kommer Grill & BBQ VM 2015 att äga rum på Heden med sina 6 000 kvadratmeter och innehålla tävlingsområde, plats för sponsorer och utställare samt besöksparkering.

Förutom de spännande tävlingsmomenten bjuds det på artistuppträdanden, inspirerande utställningar för alla grill- och matintresserade, kulinariska smakupplevelser för den hungrige och chansen att få se världens största grill.

Behöver du hjälp med boende?
Kontakta Avisita, Bokningsteamet Grill & BBQ VM 2015, på telefon 0752-40 10 43, e-postbooking.wbc2015@avisita.com eller boka boende online.

För mer information kontakta
Karolina Flink, VD Avisita, tel 0709-664 668, karolina.flink@avisita.com
Lars-Erik Hörmander, projektledare SBQA Svenska Grillfrämjandet, tel 070-893 67 10, lars-erik@swemarketing.se