Avisita officiell bokningspartner för EM i Mountainbike

Avisita officiell bokningspartner för EM i Mountainbike

Den 5-8 maj 2016 arrangeras EM i mountainbike i Jönköping. Avisita har tecknat avtal som officiell bokningspartner och blir mästerskapets centralbokning för boende, transporter och kringarrangemang. Servicen förenklar för deltagare, publik och partners att planera och boka sitt evenemangsbesök.

Europamästerskapet, 2016 UEC Mountain Bike European Championships presented by Bianchi, arrangeras av de fyra Jönköpingsklubbarna IK Hakarpspojkarna, Jönköpings Cykelklubb, Hallby och La Lepre Stanca i tätt samarbete med Destination Jönköping och Svenska Cykelförbundet (SCF). Parterna har tidigare framgångsrikt arrangerat SM i mountainbike 2014. 

Till evenemanget har Avisita kontrakterats som officiell bokningspartner, för att erbjuda deltagare, partners och besökare en värdskapshöjande och samordnad bokningsservice. I rollen som officiell bokningspartner ansvarar Avisita för projektledning, bokning och administration av boende, transporter och kringarrangemang.

– Att vi har Avisita med oss som partner känns inte bara nödvändigt, det känns grymt bra och det är respons som vi redan har fått av de besökare som bokat. Avisita förstår verkligen vikten av att välkomna besökarna redan i detta läge. För oss är helhetsupplevelsen A och O och där bidrar Avisita på bästa sätt, säger Erik Abrahamsson, projektledare för EM.

Starkt startfält med goda utsikter
Om du har åkt E4 utmed Vättern, håller du antagligen med om att det är en av Sverige vackraste vägar. På höjderna ovanför vägen tronar Huskvarnaberget med tävlingsbanan för europamästerskapet och en vidunderlig utsikt. Eftersom 2016 är ett OS-år förväntas startfältet att vara välrepresenterat och med hög kvalité, vilket glädjer den cykelintresserade publiken i området. 

Kontaktpersoner
Erik Abrahamsson, Projektledare EM i Mountainbike 2016, telefon 0707-55 54 12
Karolina Flink, VD Avisita, telefon 0709-664 668

Kunskap och samordning när människor ska bo och mötas

Avisita erbjuder kundanpassade logi- och konferensbokningstjänster
med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration
för våra uppdragsgivare.

Läs mer på www.avisita.com