Avisita framgångsexempel i Företagarnas jobbrapport

Avisita framgångsexempel i Företagarnas jobbrapport

Avisita presenteras som framgångsexempel i Företagarnas jobbrapportUnder Almedalsveckan presenterade Företagarna, Sveriges största företagarorganisation, rapporten ”Ett jobb blir till” där Avisita visas som framgångsexempel gällande nyanställningar. Företagarna har i rapporten tagit reda på vilka drivkrafter, överväganden och tankar som en företagare står inför när man funderar på att anställa.

Avisita, som är en bokningsarrangör inom turist- och mötesindustrin, bekräftar den positiva inställningen till att anställa som finns i branschen. RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige, presenterade rapporten ”Turismnäringens Företagarindex 2013” tidigare i veckan i Almedalen, vilken visar att 19 % av turistföretagarna planerar att nyanställa. I kategorin resebyråer och researrangörer, den grupp som Avisita tillhör, anger hela 35 % att de planerar att öka antalet heltidsanställda.