Avisita officiell bokningspartner för EM i handboll 2016

Avisita officiell bokningspartner för EM i handboll 2016

Den 4-18 december 2016 spelas EM i handboll på fem orter i Sverige. Avisita har tecknat avtal som officiell bokningspartner och blir mästerskapets centralbokning för boende, transporter och kringarrangemang. Servicen förenklar för publik och partners att planera och boka sitt evenemangsbesök.

EM i handboll spelas i Sverige i december 2016 i Stockholm, Kristianstad, Malmö, Helsingborg och finalspel i Göteborg. Europamästerskapet väljer Avisita som officiell bokningspartner och erbjuder därmed handbollspubliken en samordnad och värdskapshöjande bokningsservice för alla fem orterna där EM i handboll spelas. Det blir både enkelt och tidsbesparande för publik, partners och övriga målgrupper att planera och boka sitt evenemangsbesök.

– Avisita fungerar som evenemangets egen turistbyrå och centralbokning, där besökare får svar på allmänna frågor likväl som hjälp med bokning av exempelvis boende och skräddarsydda arrangemang, säger Karolina Flink, VD för Avisita. Servicen är väldigt uppskattad eftersom vi underlättar för besökarna att uppleva evenemanget. Vår service skapar en positiv bild om evenemanget och bidrar till ett förhöjt värdskap.

Avkastet för det två veckor långa mästerskapet görs i Stockholm den 4 december och finalen spelas i Göteborg den 18 december. Mästerskapet arrangeras av EHF, Europeiska Handbollsförbundet och organiseras genom ett samarbete mellan svensk handboll och de fem värdstäderna, Stockholm, Kristianstad, Malmö, Helsingborg och Göteborg.

Bokningsservice

Kontakta Avisita och bokningsteamet för EM i handboll på telefon 0752-40 10 50 eller via e-post booking@handball2016.com.

Mer information

För mer information, vänligen kontakta:
Karolina Flink, VD Avisita, tel 0709-664 668, karolina.flink@avisita.com
Frank Ström, VD Handbolls-EM 2016 Sverige AB, tel 0707-301779, frank.strom@handboll.rf.se 

Kunskap och samordning när människor ska bo och mötas

Avisita erbjuder kundanpassade logi- och konferensbokningstjänster
med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration
för våra uppdragsgivare.

Läs mer på www.avisita.com