Avisita presenterar de nominerade bidragen till Avisita Inspirerande Mötesmiljöer 2009

Nomineringarna baseras på bidragens säregenhet, koncept med temat ”Framtidens möte” samt hur mötesmiljön stimulerar kreativitet, kommunikation och resultatet av mötet. De åtta nominerade bidragen till Avisita Inspirerande Mötesmiljöer 2009 är: – Brunkulla Gård, Frösön – Spacys Restauranger Oldsbeach, Mölndal – Yasuragi Hasseludden, Saltsjö-Boo – Skårs Gård, Fjärås – Smålandsflotten, Stockaryd – Aronsborg Event Court, Bålsta – VANN, Brastad – Ästad Gård, Tvååker Juryn utsåg de nominerade bidragen De tävlande bidragen presenterades på KONFEX & EVENTS i Göteborg och till skillnad från föregående år utsåg juryn de nominerade bidragen. Jurymedlemmarna för Avisita Inspirerande Mötesmiljöer består av fem namnkunniga personer från olika delar av branschen. Manuel Knight, föreläsare och organisationsutvecklare, Sinkfeld & Co, Beatrice de Maré Peterson, projektledare och företagsledare, Peterson & Heijel AB, Sandra Wickman, Head of V.I.P. Relations, AB Volvo Environmental & Public Affairs, Pär Svensson, Project Manager, Stylt AB, Carina Larsson, VD-assistent och Ledningsgruppsrepresentant, Business Region Göteborg AB. Besök de nominerade bidragen på TUR-mässan De nominerade bidragen får äran att visa upp sin unika mötesmiljö på TUR-mässan den 19-20 mars. Juryn utser vinnaren med titeln Avisita Inspirerande Mötesmiljö 2009 den 20 mars kl 15.15. Ytterligare ett pris ”Besökarnas Val” delas ut till den mötesmiljö som fått mest röster av besökarna på mässan. Vinnaren av Avisita Inspirerande Mötesmiljöer 2009 får förutom titeln: Stor mediabevakning, fri monteryta på TUR 2010 till ett värde av 40 000 SEK och exponering på Avisitas marknadsföringskanaler till ett värde av 20 000 SEK. Vinnaren av ”Avisita Inspirerande Mötesmiljöer 2009 – Besökarnas Val” får bl a exponering i Avisitas marknadsföringskanaler till ett värde av 5 000 SEK. Fakta om Avisita Inspirerande Mötesmiljöer Tävlingen arrangeras på TUR för tredje året i rad. I samarbete med Avisita Travel AB föddes idén om att i en tävling visa upp det breda utbud av mötesmiljöer som finns på marknaden. Detta resulterade i tävlingen ”Nordens mest inspirerande mötesmiljö”. Efter ett lyckat genomförande fattades beslutet om att göra tävlingen till ett årligen återkommande event, nu med namnet ”Avisita Inspirerande Mötesmiljöer”.Tävlingen arrangeras av Avisita i samarbete med TUR.Läs mer information om tävlingen på www.avisitameetings.com Karolina Flink, VD, Avisita Travel AB. karolina.flink@avisita.com, tel:0752-40 10 01, mobil:0709-664 668