Pre-event i Göteborg inför Rally Sweden Biz Week 2016

Pre-event i Göteborg inför Rally Sweden Biz Week 2016

Är du verksam inom fordonsindustrin? Träffa oss i Göteborg den 24 november och få smakprov på vad Rally Sweden Biz Week kan erbjuda!

Under en februarivecka varje år står Sverige och Värmland i centrum för bilindustrin. Det är då som Rally Sweden, en av årets 13 WRC-tävlingar, avgörs. Med representanter från stora delar av den nationella och internationella fordons- och leverantörsindustrin på plats är Rally Sweden en intressant mötesplats för automotive- och motorbranschen. Det är utgångspunkten för Rally Sweden Biz Week som arrangeras på Karlstad CCC den 8-14 februari nästa år för tredje året i rad. 

Träffa representanter från Rally Sweden, Fordonskomponentgruppen, Avisita och Karlstad CCC i Göteborg den 24 november, där vi presenterar mer om Rally Sweden och Rally Sweden Biz Week 2016. 

Du får dessutom chansen att lyssna till ett föredrag av Jonas Kruse, rallyproffs, stallchef och SVTs Expertkommentator, som tar oss med bakom kulisserna i rallysportens värld…

Vi utlovar ett intensivt men mycket givande arrangemang fyllt av värdefull information, tävlingar med fina priser, god mat och dryck och inte minst Rallyinspiration!

Anmälan

För mer information och inbjudan, vänligen kontakta Björn Johannessen, Karlstad CCC, på telefon 0722-150185 eller bjorn.johannessen@karlstadccc.se.