Svensk Innebandy i samarbete med Avisita

Svensk Innebandy i samarbete med Avisita

Svensk Innebandy med Innebandy-VM 2014 har tecknat avtal med Avisita som är en av Sveriges mest framgångsrika leverantörer av skräddarsydda bokningskoncept.

I rollen som officiell bokningspartner ansvarar Avisita för projektledning, bokning och administration av hotell, transporter, kringarrangemang samt det Internationella Innebandyförbundets kongress.

– Vi är oerhört stolta över att vara partner i ytterligare ett betydelsefullt VM. Många känner inte till oss i den här formen av samarbeten. Avisita är så mycket mer än bara ett traditionellt bokningsbolag och har genomfört den här typen av arrangemang under flera års tid, säger Karolina Flink, VD

För mer info, vänligen kontakta:

Karolina Flink, VD Avisita Travel AB:
0709-664 668, karolina.flink@avisita.com 

Magnus Nilsson, arrangemangsansvarig Svensk Innebandy:
0760-38 20 41, magnus.nilsson@innebandy.se

Om Avisita 

Avisita är totalleverantör av skräddarsydda bokningskoncept för företag, evenemang och destinationer. Med hög kompetens, system och verktyg för bokning, administration och styrning, driver vi uppdragen med fokus på våra kunders framgång.
Läs mer på www.avisita.com

Om Svensk Innebandy 

Över 500 000 svenskar spelar innebandy regelbundet i lag, på jobbet, med kompisar eller i skolan. Det finns omkring 120 000 licensierade spelare och innebandyn är idag Sveriges näst största lagidrott efter fotbollen. Innebandy-VM arrangeras av Svensk Innebandy i Göteborg den 5-14 december 2014.
Läs mer på www.wfc2014.com