Avisita Info #1 2018: ÖPPETTIDER VÅRENS HELGDAGAR

Läs nyhetsbrevet i sitt ursprungliga utförande här >>

Trots en lång och ihållande vinter börjar våren äntligen att bryta igenom. Ett första vårtecken är påskhelgen. På vardagarna har vi som vanligt öppet mellan 8 – 17, förutom över påsk och några kläm- och helgdagar i vår.

FÖRÄNDRADE ÖPPETTIDER I VÅR:
Valborgsmässoafton 30/4 och Första maj 1/5: STÄNGT
Kristi Himmelsfärdshelgen torsdag 10/5 och fredag 11/5: STÄNGT
Uppdaterade öppettider finns alltid på vår hemsida »

VÄSTLÄNKEN, GRUMS OCH PROJEKT MED LOGI
Det pågår många projekt inom industri, infrastruktur, byggnation, underhåll m.m. i Sverige och Norden. Avisita har färdiga boendelösningar för projektlogi i alla dess former. Kontakta oss med ert behov och budget, så presenterar vi förslag. Ring oss gärna redan i upphandlingsstadiet – god framförhållning ger goda priser! Anna-Karin finns på 0752-40 10 12 och Karolina på 0752-40 10 01 eller e-post project@avisita.com.

KONFERENS ÜTOMLANDS?
I Europa finns många prisvärda konferensalternativ och trevliga aktiviteter – och visst smakar en tysk öl väldigt gott i solen? Hör med oss för olika idéer och upplägg på möten, konferenser eller aktivitet.
Kontakta oss på 0752-40 10 20 eller meeting@avisita.com.