BOKNINGSVILLKOR BILJETTPAKET

Avisita AB (Avisita), org.nr. 556667-2068, tillhandahåller beställningsfunktionen för logi och biljetter (biljettpaket) i samband VM i innebandy Prag 2018.

Har du frågor eller önskar personlig service, välkommen att kontakta oss på telefon 0752-40 10 20 eller på e-post event@avisita.com. Aktuella öppettider finns på www.avisita.com.

BOKNINGSVILLKOR BILJETTPAKET

Biljettpaketet betalas direkt vid beställning. Betalda biljettpaket är ej av- eller ombokningsbara oavsett personliga omständigheter. Samtliga priser inkluderar moms.

Biljetterna i paketet skickas ut i god tid före evenemanget. Bokningar som görs online, skickas biljetterna till den angivna e-post adressen som angetts i bokningsformuläret. Vid gruppbokning skickas biljetterna till den ansvariga beställaren per e-post till den angivna e-post adressen i bekräftelsen. Förlorad biljett ersätts ej.

Fakturering

Vi fakturerar endast vid beställning om fler än 10 personer. För att beställa, vänligen kontakta Avisita på telefon 0752-40 10 20 eller på e-post event@avisita.com. Du skall ange faktureringsuppgifter (juridiskt namn, adress och organisationsnummer) samt leveransadress. Observera att fakturan måste vara betald innan biljetterna skickas. Serviceavgift tillkommer.

Reklamation

Fel som uppstår under vistelsen skall rapporteras omedelbart till boendeanläggningen. Om du underlåtit att söka rättelse under vistelsetiden, kan du inte i efterhand kräva ersättning. Om du ändå inte är nöjd med kompensationen/ersättningen skall detta framföras skriftligen senast 7 dagar efter avresa till oss på event@avisita.com eller per post till Avisita AB, Box 70, 428 21 Kållered, Sverige.

Om vi inte kommer överens kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Den består av en opartisk ordförande och representanter för researrangörer och konsumenter.

Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter lagenligt i syfte att:
– Fullgöra våra avtalsenliga förpliktelser
– Förbättra din kundupplevelse

För att kunna leverera de tjänster du har beställt av oss använder vi dina personuppgifter på olika sätt. Uppgifterna används för att göra hotellbokningar, ställa ut biljetter, resedokument m.m. och genomföra betalning av det du har beställt. I administrationen används dina uppgifter till bokföring, avräkning och revision, kredit eller andra verifieringar av t.ex. betalkort.

Det kan förekomma att samma personuppgift behandlas både med stöd av fullgörande av bokningsavtalet, specifikt av samtycke eller med stöd av att uppgiften är nödvändig för att uppfylla andra rättsliga förpliktelser. Det innebär att även om du återkallar ditt samtycke och den behandling som grundas på samtycket upphör, kan personuppgiften ändå finnas kvar hos oss för andra ändamål. I huvudsak behandlar vi dina uppgifter för att fullgöra ett avtal i vilket du är part, exempelvis bokningsvillkoren.

Resegaranti

Avisita har resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Resegarantilagen skyddar resenärer när de köper en paketresa av en arrangör som ställt garantier till Kammarkollegiet. Det betyder att du som köper en paketresa hos Avisita är försäkrad om resan avbryts på grund av att hotellet gått i konkurs. Observera att detta endast gäller en paketerad resa och inte gäller om du t.ex. enbart köper logi inklusive biljett. Avisita följer de allmänna resevillkoren som antogs 1993-02-02 av Svenska Rese- och Turistindustrins Samarbetsorganisation i samarbete med Konsumentverket.

Force Majeure

Vi reserverar oss för lagändringar, prisändringar och hinder enligt Force Majeure som ligger utanför vår kontroll. I de fall då resan på grund av angivna skäl inte kan genomföras är Avisita AB fri från skadeståndsskyldighet eller andra påföljder.

Övrigt

Avisita reserverar sig för ändring av reseplan eller priser som kan ske på omständigheter utanför Avisitas kontroll såsom höjda transportkostnader, valutaförändringar, förändrat antal resenärer, flygplatsavgifter, flygskatter m.m.

Avisita 2018-03-02

innebandyVM2018web2_edited_edited_edited

π