Lediga jobb

Bokningskoordinator

Erfaren bokare, logi- och gruppbokning

Avisita är specialister på komplexa bokningsuppdrag med stora volymer. Vi erbjuder bokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för våra uppdragsgivare. Våra kunder är företag och koncerner i Sverige och Norden där vi arrangerar, projektleder och administrerar logi-, mötes- och eventuppdrag. Under hösten utvecklar vi vårt logikoncept och söker därför en gruppbokningsspecialist till vårt logibokningsteam.

Tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera inkommande bokningar av varierande storlek och innehåll inom ramen för våra olika bokningsuppdrag och hitta, förhandla och offerera logilösningar efter respektive kunds krav och behov. I rollen som bokare arbetar du konsultativt och förebyggande mot våra uppdragsgivare. Du ingår i ett bokningsteam där var och en ansvarar för ett antal kunder. Du har ett helhetsansvar för dina bokningar för att säkerställa att vi tillgodoser kundens behov.

Då logiverksamheten är säsongsbaserad, är det tidvis hög arbetsbelastning, vilket kräver att du driver och planerar ditt arbete noggrant, med fokus på bokning. Under lågsäsong assisterar du sälj aktivt med implementering av nya kunder, utveckling och uppföljning av befintliga kunder samt besöker anläggningar.

Tjänsten är en renodlad kontorstjänst, där du jobbar med telefon och dator som dina viktigaste arbetsredskap. Bokningsteamet besvarar gemensamt alla inkommande samtal för logi och övriga förekommande uppdrag i huset.

Om dig

Du har lång erfarenhet av gruppbokning från bokningsbolag, resebyrå, företag eller anläggning och är väl insatt i branschen. Du jobbar obehindrat i Officepaketet, specifikt Excel, älskar att kalkylera och räkna samt presentera dina lösningar i attraktiva offerter till kunderna. Du skriver och talar svenska och engelska flytande. Körkort är ett krav.

Som person är du lösningsorienterad och positiv och drivs av att ge service och bygga relationer. Du är affärsdriven, gillar att prestera resultat och mäta dina framgångar i siffror.

Placering på vårt kontor i Kållered, Mölndal.

Ansökan

Tjänsten är på 100 %, vardagar 8 – 17. Fast månadslön. Tillträde omgående. Resor förekommer. Tjänsten är endast aktuell som heltidstjänst.

Sänd din ansökan med personligt brev och referenser till Karolina Flink på karolina.flink@avisita.com. Märk ansökan ”Gruppbokning 2017”. Sista ansökningsdag är 2017-07-31. Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningstiden. Kontakt från rekryteringsföretag och liknande undanbedes.

Praktikplats

Avisita växer och vi får ständigt in intressanta och utmanande bokningsuppdrag! Vi erbjuder därför praktikplats till dig som idag går en utbildning inom vår bransch, gärna med inriktning mot möten & event och bokning och som vill utvecklas inom dessa områden.

Den vi söker

Du är en utåtriktad och nyfiken person, med stort engagemang och brinnande intresse för att lära dig mer!
Har du rätt driv och inställning, kommer du få helt egna uppdrag att ansvara för, vilket ger dig värdefull erfarenhet inför framtiden samt möjlighet att omsätta teori från utbildningen i praktiken.

Praktikplatsen

Under din praktiktid ingår du i vårt bokningsteam och/eller projektteam, där du blir delaktig i det dagliga arbetet. Det kan handla om löpande bokning inom grupplogi och konferens för våra återkommande företagskunder likväl som att du deltar i arbetet med pågående evenemang och projekt. Beroende på din profil och ambitioner kan du även komma att vara delaktig i sälj- och marknadsarbete.

Tillträde enligt överenskommelse. För att kunna erbjuda dig praktikplats bör du gå en eftergymnasial utbildning. Vi har möjlighet att ta emot flera praktikanter samtidigt.

Ansökan

Vi tar emot praktikanter löpande och prioriterar dig som kan stanna under en längre period. Vänligen sänd din ansökan till Karolina Flink på karolina.flink @ avisita.com. Märk din ansökan ”Praktikplats”.

Senaste tillsatta tjänster

2015-11-05 Bokningskoordinator
2015-02-04 Bokningskoordinator

π