Lediga jobb

Spontanansökningar

För tillfället har vi ingen utannonserad ledig tjänst, men vi tar gärna emot din ansökan ändå. Rätt som det är, behöver vi nya talanger till Avisitagänget och då behöver det oftast gå fort!

Om oss

Avisita är specialister på komplexa bokningsuppdrag med stora volymer. Vi erbjuder bokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för våra uppdragsgivare. Våra kunder är företag och organisationer i Sverige och Norden där vi arrangerar, projektleder och administrerar logi-, mötes- och eventuppdrag.

Om dig

Genom olika personer och personligheter skapar vi ett starkt team med ett gemensamt mål. Berätta vad du kan bidra med!

Du skriver och talar svenska och engelska flytande. Körkort är ett måste hos oss och vi är ett rökfritt företag. Vi sitter i nya, fina lokaler i Kållered, Mölndal.

Sänd din spontanansökan med personligt brev och referenser till Karolina Flink på karolina.flink @ avisita.com.

Praktikplats / LIA

Avisita växer och vi får ständigt in intressanta och utmanande bokningsuppdrag! Vi erbjuder därför praktikplats till dig som idag går en utbildning inom vår bransch, gärna med inriktning mot möten & event och bokning och som vill utvecklas inom dessa områden. Vi är även intresserade av dig som studerar marknadsföring och kommunikation och som vill vara med och utforma vår framtida digitala marknadsnärvaro.

Om oss

Avisita är specialister på komplexa bokningsuppdrag med stora volymer. Vi erbjuder bokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för våra uppdragsgivare. Våra kunder är företag och organisationer i Sverige och Norden där vi arrangerar, projektleder och administrerar logi-, mötes- och eventuppdrag.

Vi erbjuder följande möjligheter som praktik:

Projektkoordinator/bokningskoordinator

Du ingår i ett bokningsteam och/eller projektteam, där du tillsammans med projektledaren och övriga i teamet driver projektet framåt enligt uppsatt projektplan och budget. Du är delaktig i det dagliga arbetet i att driva projektet, vilket kan handla om allt från löpande bokning (logi och konferens) likväl som marknads- och försäljningsaktiviteter inom projektet.

Marknadskommunikatör

Du som studerar eller är intresserad av marknadsföring, kommunikation och sociala medier blir delaktig i hur vi stärker Avisitas digitala närvaro framåt. Arbetet innefattar arbete med marknads- och kommunikationsplan och strategi likväl som produktion av material och texter och kommunikation i sociala medier.

Den vi söker

Du är en utåtriktad och nyfiken person, med stort engagemang och brinnande intresse för att lära dig mer! Har du rätt driv och inställning, kommer du få helt egna uppdrag att ansvara för, vilket ger dig värdefull erfarenhet inför framtiden samt möjlighet att omsätta teori från utbildningen i praktiken.

Vi erbjuder dig en trevlig och kreativ arbetsmiljö i nya, trivsamma lokaler, med goa kollegor, en stor portion humor och intressanta arbetsuppgifter i ett företag som växer. Vårt mål är att du ska fortsätta jobba hos oss även efter din praktik.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till Karolina Flink på karolina.flink@avisita.com.

Senaste tillsatta tjänster

2017-10-01 Bokningskoordinator
2017-02-20 Projektledare

π