Lediga jobb

Bokningskoordinator – logibokning

Vår logibokning går för högtryck och växer starkt. Vi behöver därför förstärka vårt bokningsteam med ytterligare en logibokningsstjärna!

Avisita erbjuder bokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för våra uppdragsgivare. Våra kunder är företag och koncerner i Sverige och Norden där vi arrangerar, projektleder och administrerar logi-, mötes- och eventuppdrag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera inkommande telefonsamtal och bokningar inom ramen för våra olika bokningsuppdrag.  Arbetet kan exempelvis bestå av att leta boendealternativ i våra system efter kundens budget och bokningsprofil, presentera förslag för kunden och sköta kontakten med boendeanläggningen. Vi bokar logi i hela Norden, med fokus på Sverige.

Tjänsten är en renodlad kontorstjänst, där du jobbar med telefon och dator som dina viktigaste arbetsredskap. Du ingår i ett bokningsteam, som gemensamt besvarar alla inkommande samtal och e-post för logi och övriga förekommande uppdrag i huset.

Då bokningsverksamheten varierar mycket efter säsong, är det tidvis hög arbetsbelastning, vilket kräver att du driver och strukturerar ditt arbete noggrant samt är stresstålig. Under lågsäsong assisterar du säljavdelningen aktivt med implementering av nya kunder, utveckling och uppföljning av befintliga kunder samt besöker anläggningar.

Om dig

Meriterande med erfarenhet av receptionsarbete eller bokning på företag, resebyrå eller på en boende- eller konferensanläggning. Du är van vid att arbeta med dator och vanligt förekommande program, t.ex. Officepaketet. Du skriver och talar svenska och engelska flytande.

Som person är du lösningsorienterad och positiv och drivs av att ge service och bygga relationer. Du är nyfiken och öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Tjänsten

Tjänsten är på 100 %, vardagar 08 – 17. Tillträde omgående. Fast månadslön.

Vi erbjuder dig en fartfylld och kreativ arbetsmiljö i nya, trivsamma lokaler i Mölndal, med goa kollegor, en stor portion humor och intressanta arbetsuppgifter i ett företag som växer.

Ansökan

Sänd din ansökan med personligt brev och referenser till Petra Lindskog på petra.lindskog@avisita.com. Märk ansökan ”Bokningskoordinator 2019”. Sista ansökningsdag är 2019-04-30.

Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningstiden. Kontakt från rekryteringsföretag och liknande undanbedes.

Praktikplats / LIA

Avisita växer och vi får ständigt in intressanta och utmanande bokningsuppdrag! Vi erbjuder därför praktikplats till dig som idag går en utbildning inom vår bransch, gärna med inriktning mot möten & event och bokning och som vill utvecklas inom dessa områden. Vi är även intresserade av dig som studerar marknadsföring och kommunikation och som vill vara med och utforma vår framtida digitala marknadsnärvaro.

Om oss

Avisita är specialister på komplexa bokningsuppdrag med stora volymer. Vi erbjuder bokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för våra uppdragsgivare. Våra kunder är företag och organisationer i Sverige och Norden där vi arrangerar, projektleder och administrerar logi-, mötes- och eventuppdrag.

Vi erbjuder följande möjligheter som praktik:

Projektkoordinator/bokningskoordinator

Du ingår i ett bokningsteam och/eller projektteam, där du tillsammans med projektledaren och övriga i teamet driver projektet framåt enligt uppsatt projektplan och budget. Du är delaktig i det dagliga arbetet i att driva projektet, vilket kan handla om allt från löpande bokning (logi och konferens) likväl som marknads- och försäljningsaktiviteter inom projektet.

Marknadskommunikatör

Du som studerar eller är intresserad av marknadsföring, kommunikation och sociala medier blir delaktig i hur vi stärker Avisitas digitala närvaro framåt. Arbetet innefattar arbete med marknads- och kommunikationsplan och strategi likväl som produktion av material och texter och kommunikation i sociala medier.

Den vi söker

Du är en utåtriktad och nyfiken person, med stort engagemang och brinnande intresse för att lära dig mer! Har du rätt driv och inställning, kommer du få helt egna uppdrag att ansvara för, vilket ger dig värdefull erfarenhet inför framtiden samt möjlighet att omsätta teori från utbildningen i praktiken.

Vi erbjuder dig en trevlig och kreativ arbetsmiljö i nya, trivsamma lokaler, med goa kollegor, en stor portion humor och intressanta arbetsuppgifter i ett företag som växer. Vårt mål är att du ska fortsätta jobba hos oss även efter din praktik.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till Karolina Flink på karolina.flink@avisita.com.

Senaste tillsatta tjänster

2017-10-01 Bokningskoordinator
2017-02-20 Projektledare

π