Lediga jobb

Bokningskoordinator

Bokningskoordinator grupp, konferens och evenemang

Avisitagänget behöver förstärkning! Därför söker vi nu ytterligare en erfaren, affärsinriktad och hungrig bokningskoordinator till vår grupp- och konferensavdelning, som vill vara med och utveckla och utvecklas med vår verksamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arrangera och projektleda gruppbokningar med varierande storlek och innehåll inom ramen för våra olika bokningsuppdrag. Arbetet innebär offerthantering, bokning av boende, konferenslokaler, transporter och aktiviteter samt i vissa fall deltagarhantering och genomförande. Som bokningskoordinator på vår grupp- och konferensavdelning ingår du även i våra projektteam som arbetar med bokning i våra uppdrag för nationella och internationella evenemang, t.ex. sportmästerskap.

Den vi söker

Du är en utåtriktad och säljande person, van och skicklig på att förhandla och att ta beslut och initiativ. Du älskar att ha kontakt med människor och brinner för att göra kunden och din omgivning överraskande nöjd!

Tjänsten kräver att du är strukturerad i ditt arbete och kan prestera professionellt i alla lägen.

  • Du är resultatinriktad, självgående, ambitiös och motiveras av att nå dina mål
  • Du är en utpräglad servicemänniska som inger förtroende och har en hög arbetsmoral
  • Du är nyfiken på och håller dig uppdaterad om vad som händer i branschen
  • Du har minst 2 års dokumenterad bokningserfarenhet från eventbolag eller grupp- och konferensavdelning på en anläggning, bokningsbolag, företag eller liknande.
  • Du är van vid och känner dig trygg med uppsökande sälj som en naturlig del i ditt arbete
  • Du hanterar Officepaket, specifikt Excel, obehindrat och kan räkna procent och moms
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi erbjuder dig en fartfylld och kreativ arbetsmiljö i nya, trivsamma lokaler, med goa kollegor, en stor portion humor och intressanta arbetsuppgifter i ett företag som växer. Vi sitter i Kållered, strax söder om Göteborg.

Avisita är specialister på komplexa bokningsuppdrag med stora volymer. Vi erbjuder kundanpassade
logi- och konferensbokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för våra uppdragsgivare. Våra kunder är företag och koncerner i Sverige och Norden där vi arrangerar, skräddarsyr och administrerar logi, konferenser och events. Vi erbjuder även helhetslösningar för evenemang där vi ansvarar för hela bokningsprocessen, t.ex. vid olika VM.

Tjänsten är på 100 %. Fast månadslön. Tillträde enligt överenskommelse. Resor ingår i tjänsten.

Vänligen sänd din ansökan via e-post till Karolina Flink på karolina.flink@avisita.com. Märk ansökan ”Bokningskoordinator 2017”. Sista ansökningsdag är 2017-03-17.

Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningstiden. Kontakt från rekryteringsföretag och liknande undanbedes.

Praktikplats

Avisita växer och vi får ständigt in intressanta och utmanande bokningsuppdrag! Vi erbjuder därför praktikplats till dig som idag går en utbildning inom vår bransch, gärna med inriktning mot möten & event och bokning och som vill utvecklas inom dessa områden.

Den vi söker

Du är en utåtriktad och nyfiken person, med stort engagemang och brinnande intresse för att lära dig mer!
Har du rätt driv och inställning, kommer du få helt egna uppdrag att ansvara för, vilket ger dig värdefull erfarenhet inför framtiden samt möjlighet att omsätta teori från utbildningen i praktiken.

Praktikplatsen

Under din praktiktid ingår du i vårt bokningsteam och/eller projektteam, där du blir delaktig i det dagliga arbetet. Det kan handla om löpande bokning inom grupplogi och konferens för våra återkommande företagskunder likväl som att du deltar i arbetet med pågående evenemang och projekt. Beroende på din profil och ambitioner kan du även komma att vara delaktig i sälj- och marknadsarbete.

Tillträde enligt överenskommelse. För att kunna erbjuda dig praktikplats bör du gå en eftergymnasial utbildning. Vi har möjlighet att ta emot flera praktikanter samtidigt.

Ansökan

Vi tar emot praktikanter löpande och prioriterar dig som kan stanna under en längre period. Vänligen sänd din ansökan till Karolina Flink på karolina.flink @ avisita.com. Märk din ansökan ”Praktikplats”.

Senaste tillsatta tjänster

2015-11-05 Bokningskoordinator
2015-02-04 Bokningskoordinator

π