Näringslivsdagen Mölndal 2019

Välkommen till Näringslivsdagen Mölndal 2019

Företagandet i Mölndal blomstrar. Här finns en lokal blandning av världsledande företag och nya startups.  Varför har så många nyetableringar skett just i Mölndal, och varför är det på så sätt en uppstickande kommun? Ledorden för dagen är inspiration, kunskap och affärsnytta.

Näringslivsdagen erbjuder dig som företagare att ta del av intressanta seminarier, nätverkande med andra företagare och trevlig mingellunch. Vi har dessutom ett utställartorg med  utställande företag från Mölndal. Ta tillfället att lära känna det lokala näringslivet!

Mölndal har ett attraktivt företagsklimat som vi alla företagare skall känna samhörighet och stolthet att tillhöra. Näringslivsdagen vänder sig till dig som företagare i Mölndal som är intresserad av det lokala nätverkandet och som vill veta mer om allt som händer i kommunen.

Du som önskar är välkommen att stanna på en helkväll på Åbys travbana bland hästar och spel och mingla vidare. Läs mer här >>

Näringslivsdagen är ett initiativ taget av Mölndals Stad ihop med de företagarföreningar som finns representerade i Mölndal.

Varmt välkommen till Mölndal – kommunen där det händer

Sponsorpaket och utställningsplats

Ta chansen att visa upp er för och med Mölndals näringsliv! Vi erbjuder exponering och marknadsföring genom två olika partnerpaket och utställningsplats. Läs mer här >>

Program

Läs hela programmet och anmäl dig här >>

π