27 september, 2021

Leverantörsbesök TanumStrand

16 november, 2015

Avisita Aktuellt: Tips inför hösten

Avisita Aktuellt, Augusti 2014: Avisita på turné, talk talk show i Göteborg och vi tar tag i julborden och julfesten!
16 november, 2015

Avisita på turné – bjud in oss!

I höst åker vi land och rike runt med Avisita-bilen för att träffa nya och befintliga kunder. Bokar ditt företag mycket logi och konferenser och vill höra om hur Avisitas skräddarsydda bokningstjänster kan avlasta för er - bjud in oss!
16 november, 2015

Avisita arrangerar LearnShops på easyFairs KonfEx & Events

Kunskap och inspiration är ledorden när Avisita Travel arrangerar learnShops på easyFairs Konfex & Events på nya Kistamässan den 9-10 september. Learnshops skall vara kompetensbyggande och inspirerande och tillföra besökaren mervärde av sitt mässbesök.
16 november, 2015

Framtidens möte är årets tema för Avisita Inspirerande Mötesmiljöer

För tredje året i rad bjuder Avisita Travel AB tillsammans med TUR-mässan in nordiska anläggningar, arrangörer och aktörer att tävla om vem som erbjuder framtidens mest inspirerande mötesmiljö 2009.
16 november, 2015

Avisita presenterar de nominerade bidragen till Avisita Inspirerande Mötesmiljöer 2009

Avisita Travel AB presenterade idag de nominerade bidragen till tävlingen Avisita Inspirerande Mötesmijöer 2009. Tävlingen arrangeras i samarbete med TUR-mässan och de nominerade bidragen får chansen att visa upp sin unika mötesmiljö på TUR den 19-22 mars.
16 november, 2015

Frukostmöte med Avisita och SF Bio Konferens & Event

Välkommen på frukost med Avisita och SF Bio Konferens & Event: Kom och upptäck biografen som mötesplats Välkommen till en överraskande frukost då vi presenterar nya möjligheter till möten och konferenser i Göteborg.