Skip to content

Årets bästa julgåva är att ge blod

Sedan hösten 2021 kan personalen på Avisita ge blod på arbetstid. ”Vi är flera på företaget som har förlorat nära och kära, som behandlades för sjukdomar där tillgången till blod var avgörande för deras behandling. Vi vill hjälpa till att skapa medvetenhet om hur vi alla på ett enkelt sätt kan bidra till något livsviktigt.” Berättar Karolina Flink Berndtsson VD på Avisita

I Sveriges sjukvård behövs en påse blod i minuten, dygnet runt, året om. Blodet används bland annat vid behandling av cancer, vid olyckor, till kroniskt sjuka och vid förlossningar. Eftersom blod bara kan lagras i 6 veckor är det viktigt att ha en jämn ström av blodgivare.

För en vecka sedan fick vi besök på kontoret av Olivia från GeBlod, som berättade för oss om hur viktigt det är med blodgivning och vilken skillnad det gör. Olivia berättade också hur enkelt det är att börja ge blod på någon av blodcentralerna eller hos blodbussen.

Flertalet företag och organisationer har likt Avisita anslutit sig till satsningen “Rädda liv på arbetstid” men vi behöver bli fler! Vi vill med detta engagemang uppmuntra andra företag att göra det samma.

❤Alla kan rädda liv! Gör som oss på Avisita, ge blod på arbetstid.

Besök geblod.nu för att bli blodgivare eller anslut ditt företag till initiativet.

FLER NYHETER FRÅN AVISITA

Vi växer! Flera lediga positioner

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden.
Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service och hittar alltid lösningar åt våra kunder. Vi låter kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare.

Elmia Wood väljer Avisita som bokningspartner.

Den 2–4 juni 2022 arrangeras världens ledande skogsmässa Elmia Wood igen söder om Jönköping. Utställare och besökare kommer från stora delar av Europa för att uppleva mässan som kommer ha fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk. Inriktningen för årets mässa kommer att bli europeisk med fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk.

Handbolls-VM 2023 väljer Avisita som officiell bokningspartner

Under januari 2023 kommer handbolls-VM för herrar att spelas på fem orter i Sverige och i december samma år kommer damernas VM att spelas på två orter i Sverige. Organisationen av handbolls-VM 2023 väljer att fortsätta det framgångsrika samarbetet med Avisita som officiell bokningspartner för logi och konferens. Servicen förenklar för partners, media och publik att planera och boka sitt evenemangsbesök.

Vi stärker upp på projektlogisidan

Året kunde inte ha börjat bättre; vi välkomnar Anneli Jansson till vår projektlogiavdelning, där hon ansvarar för kundrelationerna i våra projektbokningar. Anneli är en välkänd röst från vår bokningsavdelning, men vem är hon egentligen och vad kan du som kund förvänta dig av ett samtal med henne?

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.