EMhandboll
BOKNINGSVILLKOR BILJETTPAKET

Avisita AB (Avisita), org.nr. 556667-2068, tillhandahåller beställningsfunktionen för logi och biljetter (biljettpaket) i samband med Handbolls-EM 2020.

Har du frågor eller önskar personlig service, välkommen att kontakta oss på telefon 0752-40 10 50 eller på e-post booking@handballeuro2020.com. Aktuella öppettider finns på www.avisita.com.

Betalning

Biljettpaketet betalas direkt via kreditkort vid beställning.

Vid gruppförfrågningar ber vi er att kontakta oss på booking@handballeuro2020.com eller 0752-40 10 50. Vi fakturerar endast vid beställning om fler än 10 personer. Observera att fakturan måste vara betald innan biljetterna skickas. Serviceavgift tillkommer.

Avbokning och ändringar

Betalda biljettpaket är ej av- eller ombokningsbara oavsett personliga omständigheter. Dock kan namnändring göras på beställningen fram t.o.m. 2 veckor innan evenemanget mot en kostnad om 150 SEK. Samtliga priser inkluderar moms.

Biljetter

Biljetterna i paketet skickas ut i god tid före evenemanget. I första hand skickas biljetterna till den angivna e-postadressen som angetts. Vid gruppbokning skickas biljetterna till den ansvariga beställaren per e-post till den angivna e-postadressen i bekräftelsen.  Vid behov skickas biljetterna via REK-brev till den adress som angivits vid bokningstillfället. REK-brev som inte hämtas ut och returneras till oss skickas ut igen mot en avgift på 195 SEK per brev. Förlorad biljett ersätts ej.

Det är kundens ansvar att omedelbart efter mottagen bekräftelse och leverans av biljetter kontrollera att samtliga uppgifter stämmer. Eventuella fel ska omgående anmälas till Avisita AB. Vid fel som beror på kunden gäller Avisitas villkor för eventuella ändringar.

Hotell

Uppge ert namn vid incheckning. Boendet inkluderar frukost. Incheckning sker generellt från kl. 15.00 och utcheckning kl. 11.00. Vänligen kontrollera eventuella avvikelser på hotellets hemsida.
Alla extra kostnader betalas på plats på hotellet.

Reklamation

Fel som uppstår under vistelsen på hotellet skall lösas på plats med boendeanläggningen.  Om du underlåtit att söka rättelse under vistelsetiden, kan du inte i efterhand kräva ersättning. Om du ändå inte är nöjd med kompensationen/ersättningen skall detta framföras skriftligen senast 7 dagar efter avresa till oss på event@avisita.com eller per post till Avisita AB, Gamla Riksvägen 36, 428 32 Kållered, Sverige.

Om vi inte kommer överens kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Den består av en opartisk ordförande och representanter för researrangörer och konsumenter.

Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter lagenligt i syfte att:
– Fullgöra våra avtalsenliga förpliktelser
– Förbättra din kundupplevelse

För att kunna leverera de tjänster du har beställt av oss använder vi dina personuppgifter på olika sätt. Uppgifterna används för att göra hotellbokningar, ställa ut biljetter, resedokument m.m. och genomföra betalning av det du har beställt. I administrationen används dina uppgifter till bokföring, avräkning och revision, kredit eller andra verifieringar av t.ex. betalkort.

Det kan förekomma att samma personuppgift behandlas både med stöd av fullgörande av bokningsavtalet, specifikt av samtycke eller med stöd av att uppgiften är nödvändig för att uppfylla andra rättsliga förpliktelser. Det innebär att även om du återkallar ditt samtycke och den behandling som grundas på samtycket upphör, kan personuppgiften ändå finnas kvar hos oss för andra ändamål. I huvudsak behandlar vi dina uppgifter för att fullgöra ett avtal i vilket du är part, exempelvis bokningsvillkoren.

Resegaranti

Avisita har resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Resegarantilagen skyddar resenärer när de köper ett paketerat arrangemang av en arrangör som ställt garantier till Kammarkollegiet. För mer information om resegaranti, se https://www.kammarkollegiet.se.

Force Majeure

Vi reserverar oss för lagändringar, prisändringar och hinder enligt Force Majeure som ligger utanför vår kontroll. I de fall då resan på grund av angivna skäl inte kan genomföras är Avisita AB fri från skadeståndsskyldighet eller andra påföljder.

Övrigt

Avisita reserverar sig för ändring av reseplan eller priser som kan ske på omständigheter utanför Avisitas kontroll såsom höjda transportkostnader, valutaförändringar, förändrat antal resenärer, flygplatsavgifter, flygskatter m.m.

Avisita 2019-06-20