Hej Linnéa!

HEJ LINNÉA!

På Avisita jobbar en glatt gäng som är experter på att sy ihop boende till dig och dina medarbetare. Men vilka är egentligen dessa serviceinriktade stjärnor? De som alltid hittar boende till dig. Idag intervjuar vi Linnéa Persson – vår fantastiska projektkoordinator! 
Häng med, nu kör vi 😀!

💡Hej Linnéa! Välkommen till Avisita. Vem är du?

Företagets skåning som alltid är glad, positiv och väldigt omtänksam mot kunden och människor i min närhet. Med hjälp av min positiva egenskap ger jag inte upp och försöker lösa både stora och små problem. På jobbet är jag väldigt lugn och även strukturerad i mitt arbete som jag gör.

Privat är jag oftast den som först uppfattas som tillbakadragande men när man väl lär känna mig är jag den som är skämtsam och tar inte livet så seriöst. Även privat är jag en planeringsnörd, oftast den i kompisgänget som står för planeringen av aktiviteter. 

💡Vad gjorde du innan Avisita och vad är din roll idag?

Innan Avisita pluggade jag Event Management på Högskolan i Borås, där jag tog examen från i somras.

Min roll på Avisita är projekt/bokningskoordinator. Min roll är lite blandad, där jag främst jobbar med bokningar för Handbolls-VM. Utöver detta hjälper jag även till med projektbokningar men även löpande bokningar.

💡När har du haft en bra dag på jobbet? När har dagen varit mindre bra?

Jag har haft en bra dag när jag lärt mig något nytt eller haft ett trevligt samtal med en av våra kunder, leverantörer eller någon kollega.

Mindre bra dag är när jag inte hinner avsluta de uppgifter jag påbörjat, jag vill ha det strukturerat och organiserat när jag börjar morgonen därpå.

💡Om Avisita hade vunnit utmärkelsen ”bästa arbetsplatsen i Norden” hur hade nomineringen lytt?

En arbetsplats där man har chans att vara sig själv samtidigt som du utmanas att utvecklas personligt och karriärmässigt. Med de bästa kollegorna, där skrattet är nära till hands och där fokus är alla ska må bra, med regelbunden fika och AW!

💡Om du var ett djur, vilket djur var du då?

Då skulle jag vara en delfin! De är lugna och har auran att de tar dagen som den kommer och njuter av tillvaron. Samtidigt trivs jag som fisken i vattnet precis som en delfin!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.