Mötas

Tillsammans med er planerar vi mötet så att det blir så tryggt som möjligt ur smittsynpunkt. Vi har många passande alternativ, där ni kan mötas på säkert avstånd, vara både ute och inne och ha anläggningen för er själva. Självklart gäller Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer om att god handhygien, social distans samt att stanna hemma om man är sjuk. Vi hjälper er att göra rätt!

Konferenslogi

Enkelrum, privat incheckning samt utökad städning är exempel på de åtgärder som våra leverantörer vidtagit för en säker vistelse på deras anläggningar. I rådande tider kan resfria möten vara ett alternativ till den vanlig konferensen där alla företagets anställda samlas på en och samma ort. Stora som små grupper är välkomna att kontakta vårt bokningsteam som plockar fram förslag som matchar era förväntningar. Vi på Avisita säkerställer att boende-anläggningarna förhåller sig till rådande restriktioner och rekommendationer så att ni kan känna er trygga under er vistelse.

Aktiviteter

Oavsett om du vill ha en fartfylld, teamstärkande eller kreativ aktivitet har vi flertalet olika alternativ som vi gärna presenterar för er. Passa på att göra något trevligt tillsammans med personalen när ni konfererar. Våra leverantörer erbjuder flertalet utomhusaktiviteter samt anpassar aktiviteterna för att vidhålla social distansering mellan deltagarna.

Digitala möten

Önskar ni mötas digitalt? Online- konferens, virtuellt möte eller hybridmöte utbudet är stort! Vi ser till att boka möteslokaler till er som stödjer olika typer av möten. Teknik och hjälp med uppsättningen av tekniken finns ordnat på plats hos anläggningen. Kanske finns några av deltagarna på plats på anläggningen medan andra arbetar hemifrån alternativt samlas på en annan plats.