Färöarna

Absorbera verkligheten med klippor, dramatiska vattenfall och storslagen natur. Som affärsresenär är du nära den riktiga verkligheten men långt långt bort från vardagen. Det sägs ofta att Färööarna inte har några turister - bara gäster. Så sant!

Ibiza

Som grannö till Mallorca är Ibiza en liten ö med mycket innehåll. Här har du allt från fantastiska konferensanläggningar till makalösa partyn, mjuka sandstränder, shopping, barer och restauranger. Kombinera nytta med nöje - åk till Ibiza och gör personalen glad!

Köpenhamn

“The Meetpacking District” i Köpenhamn var ursprungligen köttindustrins affärsområde. På senare år har det blivit ett kreativt kluster med trendigt nattliv och en variation av högkvalitativa restauranger. Detta är bara ett av alla våra Köpenhamn uppslag. Nära men ändå utomlands!

Graz

Vårt insidertips för er som uppskattar god mat, kultur och historia. Här finns futuristisk och kreativ arkitektur med en dynamisk och ung själ. Historiens vingslag känns i denna Österrikiska stad, den näst största och 2010 blev den vald till “UNESCO City of Design”.  Endast 16 länder innehar den titeln och bykärnan finns också på UNESCOs världskulturlista.