Skip to content

Vi söker en account manager

Är du vår nya medarbetare?

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden. Vårt uppdrag är att låta kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare. Nu söker vi dig som kan ansvara för våra större projekt. Vi vill att du blir en del av den entreprenörsdrivna verksamhet vi är, med högt tempo i en aktuell bransch i ett företag som växer snabbt.

Som Account Manager hos oss har du en social och utåtriktad roll med många kontaktytor. Du är länken mellan vårt bokningsteam och våra kunder, där din viktigaste uppgift är att bygga starka och långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder och kontakter samt utveckla vårt samarbete.

I rollen ingår bland annat att:

  • Prospektera – söka efter nya kundkontakter hos potentiella likväl som befintliga kunder nätverk.
  • Sälja – själva införsäljningen av våra tjänster, via telefon, kalla samtal, digitala eller fysiska möten.
  • Omvärldsbevaka – för att kartlägga våra kunders framtida behov och strategiskt planera ditt arbete och säljutveckling.

Vår organisation är inne i en mycket stark tillväxt på en marknad där våra uppdragsgivare ser oss som experter på boendelogistik – vi har alltid en lösning. Vi är ett väloljat maskineri och står på stadiga ben.

  • Har du flera års erfarenhet av sälj och account management och älskar att leverera resultat?
  • Är du en utåtriktad och kreativ person, med ett brinnande intresse för att driva affärer?
  • Är du skicklig på kommunikation i tal och skrift, både på svenska och engelska?

Tjänsten är på 100 %, kontorstid och är placerad på vårt kontor i Kållered, Mölndal.
Tillträde efter överenskommelse. Resor i tjänsten ingår och körkort är ett krav.

ANSÖKAN/KONTAKT

Sänd ditt CV med personligt brev till karin.lonntorp@avisita.com. Märk ansökan ”Account Manager”. Sista ansökningsdag är 2022-12-23. Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningstiden. Kontakt från rekryteringsföretag eller liknande undanbedes.

OM AVISITA

Avisita grundades 1995. Från starten som Hotellguiden.se – Sveriges första hotellguide online – har vi vuxit och tagit positionen som den ledande, personliga bokningstjänsten för företag med behov av boendelösningar för yrkesarbetare.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.