Skip to content

LEDIG POSITION

Vi söker projektledare - stora projekt

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden. Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service och hittar alltid lösningar åt våra kunder. Vi låter kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare. 

I stora projekt, samordnar vi boende för många entreprenörer under längre eller kortare tid. Med utvilade yrkesarbetare får våra kunder en fokuserad, dedikerad och engagerad arbetskraft som levererar det som förväntas. Som projektledare är du kunnig, påläst och har kontroll över hela projektprocessen. Du ansvarar för att planera, leda, styra, följa upp och rapportera projekten. 

I rollen ingår bland annat att:

  • Upprätta projektplaner
  • Upprätta och följa upp budget samt göra prognoser
  • Upphandla och kontraktera boendeleverantörer
  • Utveckla och driva affärer mot kund
  • Leda och koordinera projektteamet

Vår organisation är inne i en mycket stark tillväxt på en marknad där våra uppdragsgivare ser oss som ett boendelogistikföretag som alltid har en lösning. Vi är ett väloljat maskineri som står på stadiga ben. 

OM DIG

Har du flera års erfarenhet av projektledning och älskar att leverera resultat? Ja, då behövs ingen närmare beskrivning av arbetsinnehållet.
Är du en utåtriktad och kreativ person, med ett brinnande intresse för att driva affärer?
Är du skicklig på kommunikation i tal och skrift, både på svenska och engelska? Behärskar du dessutom ett av de övriga nordiska språken? Då är det bingo!

Tjänsten är på 100 %, kontorstid och är placerad på vårt kontor i Kållered, Mölndal. Tillträde efter överenskommelse. Resor i tjänsten ingår och körkort är ett krav.

ANSÖKAN/KONTAKT
Sänd ditt CV med personligt brev till karin.lonntorp@avisita.com. Märk ansökan ”Projektledare Stora Projekt”. Sista ansökningsdag är 2022-06-10. Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningstiden. Kontakt från rekryteringsföretag eller liknande undanbedes.

OM AVISITA
Avisita grundades 1995. Från starten som Hotellguiden.se – Sveriges första hotellguide online – har vi vuxit och tagit positionen som den ledande, personliga bokningstjänsten för företag med behov av boendelösningar för yrkesarbetare. Läs mer på avisita.com.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.