Skip to content

Aktuellt

Vi söker ekonomiassistent

Nu söker vi dig som kan ansvara för vår leverantörs- och kundreskontra. Vi vill att du blir en del av den entreprenörsdrivna verksamhet vi har, med högt tempo i en aktuell bransch som växer snabbt.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bolagets leverantörs- och kundreskontra. I arbetsuppgifterna ingår hantering av inkommande leverantörsfakturor, avstämning mot utförda bokningar, kontakt med kunder och leverantörer, kundfakturering, in- och utbetalningar.

Läs mer »

Vi växer! Flera lediga positioner

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden.
Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service och hittar alltid lösningar åt våra kunder. Vi låter kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare.

Läs mer »

Elmia Wood väljer Avisita som bokningspartner.

Den 2–4 juni 2022 arrangeras världens ledande skogsmässa Elmia Wood igen söder om Jönköping. Utställare och besökare kommer från stora delar av Europa för att uppleva mässan som kommer ha fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk. Inriktningen för årets mässa kommer att bli europeisk med fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk.

Läs mer »

Handbolls-VM 2023 väljer Avisita som officiell bokningspartner

Under januari 2023 kommer handbolls-VM för herrar att spelas på fem orter i Sverige och i december samma år kommer damernas VM att spelas på två orter i Sverige. Organisationen av handbolls-VM 2023 väljer att fortsätta det framgångsrika samarbetet med Avisita som officiell bokningspartner för logi och konferens. Servicen förenklar för partners, media och publik att planera och boka sitt evenemangsbesök.

Läs mer »