Skip to content

AKTUELLT

Här finner du branschnyheter, lediga jobb, intervjuer och Avisitas nyhetsbrev “Aviseringar”.

 

AVISERINGAR

Avisitas Nyhetsbrev

Upplaga 1 / 2022

Varför är sömnen viktig för nollvisionen? Hur är det att leda ett bolag i resebranschen genom en pandemi? Och mycket annat spännande!

Hej Caroline!

Caroline är projektkoordinator på Avisita. Hon bor tillsammans med sin man och 5-åriga son i Sisjön. I kontakten med Caroline, möter kunden en glad, trevlig och hjälpsam person.

Läs mer »

Hej Jenny!

Jenny är en varm och glad person med genuin känsla för serviceyrket. Efter några år som receptionist på bl.a. Hotell Riverton började Jenny i vårt bokningsteam för snart ett halvår sedan. Läs mer om Jenny här!

Läs mer »

Vi söker ekonomiassistent

Nu söker vi dig som kan ansvara för vår leverantörs- och kundreskontra. Vi vill att du blir en del av den entreprenörsdrivna verksamhet vi har, med högt tempo i en aktuell bransch som växer snabbt.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bolagets leverantörs- och kundreskontra. I arbetsuppgifterna ingår hantering av inkommande leverantörsfakturor, avstämning mot utförda bokningar, kontakt med kunder och leverantörer, kundfakturering, in- och utbetalningar.

Läs mer »

Vi växer! Flera lediga positioner

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden.
Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service och hittar alltid lösningar åt våra kunder. Vi låter kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare.

Läs mer »

Elmia Wood väljer Avisita som bokningspartner.

Den 2–4 juni 2022 arrangeras världens ledande skogsmässa Elmia Wood igen söder om Jönköping. Utställare och besökare kommer från stora delar av Europa för att uppleva mässan som kommer ha fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk. Inriktningen för årets mässa kommer att bli europeisk med fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk.

Läs mer »

Handbolls-VM 2023 väljer Avisita som officiell bokningspartner

Under januari 2023 kommer handbolls-VM för herrar att spelas på fem orter i Sverige och i december samma år kommer damernas VM att spelas på två orter i Sverige. Organisationen av handbolls-VM 2023 väljer att fortsätta det framgångsrika samarbetet med Avisita som officiell bokningspartner för logi och konferens. Servicen förenklar för partners, media och publik att planera och boka sitt evenemangsbesök.

Läs mer »

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.