Skip to content

AKTUELLT

Här finner du branschnyheter, lediga jobb, intervjuer och Avisitas nyhetsbrev “Aviseringar”.

 

AVISERINGAR

Avisitas Nyhetsbrev

Upplaga 1 / 2022

Varför är sömnen viktig för nollvisionen? Hur är det att leda ett bolag i resebranschen genom en pandemi? Och mycket annat spännande!

Vi söker projektkoordinator

Som Account Manager hos oss har du en social och utåtriktad roll med många kontaktytor. Du är länken mellan vårt bokningsteam och våra kunder, där din viktigaste uppgift är att bygga starka och långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder och kontakter samt utveckla vårt samarbete.

Läs mer »

Handbolls-VM 2023 väljer Avisita som bokningspartner

Avisita har fått den stora äran att vara officiell bokningspartner till damernas handbolls-VM 2023. Den här gången för världsmästerskapet den 29 nov – 17 dec i Göteborg och Helsingborg.
Avisita har många års erfarenhet av kundanpassad bokning av projektlogi, konferens och event. Vi erbjuder helhetslösningar till grupper och företag.

Läs mer »

Vi gjorde det!

Hoppas att ni hörde allt tjoande och jubel från Avisita i Kållered i fredags! Vi passerade årets drömgräns, 70 MSEK!

Det är så många som säger att man inte ska prata siffror, men för oss symboliserar dessa siffror otroligt mycket mer än en sjua och en nolla. Det är vårt gemensamma mål och innehåller både hårt och roligt arbete, skratt och gråt med underbara Avisitagänget, visioner, planer och drömmar. Framförallt innehåller det teamwork. Vi har gjort det tillsammans och delad glädje är verkligen dubbel glädje.

Läs mer »

Hej Caroline!

Caroline är projektkoordinator på Avisita. Hon bor tillsammans med sin man och 5-åriga son i Sisjön. I kontakten med Caroline, möter kunden en glad, trevlig och hjälpsam person.

Läs mer »

Hej Jenny!

Jenny är en varm och glad person med genuin känsla för serviceyrket. Efter några år som receptionist på bl.a. Hotell Riverton började Jenny i vårt bokningsteam för snart ett halvår sedan. Läs mer om Jenny här!

Läs mer »

Vi växer! Flera lediga positioner

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden.
Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service och hittar alltid lösningar åt våra kunder. Vi låter kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare.

Läs mer »

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.