Skip to content

AKTUELLT

Här finner du branschnyheter, lediga jobb, intervjuer och Avisitas nyhetsbrev “Aviseringar”.

 

Bokningskoordinator till Avisita

Din huvuduppgift som bokningskoordinator är att hjälpa våra kunder att hitta och förhandla passande boendelösningar. Bokningarna tas emot via telefon och mail. Du står för trygghet och service, du hittar alltid lösningar. Du utvecklar affärsrelationen med våra kunder och med fokus på att göra Avisita till den mest attraktiva boendepartnern i branschen.

Läs mer »

Key Account Manager till Avisita

Som Key Account Manager har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla våra affärsrelationer, med fokus på att göra bolaget till den mest attraktiva leverantören i branschen. Du leder och genomför aktiviteter för att styra försäljningen på kort och lång sikt i syfte att nå uppsatta mål, samt säkerställa och underhålla pipeline med affärsmöjligheter. Du kommer att få en central roll med stora möjligheter till att kunna påverka Avistitas framtid.

Läs mer »

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.