Skip to content

personlig logibokning

Genom vår personliga bokningstjänst för yrkesarbetare, hjälper vi er att ta kontroll över boendekostnaderna och frigöra tid samtidigt som er personal bor bra och nära arbetsplatsen. Vårt breda utbud av boendeanläggningar gör att vi hittar rätt boende, oavsett om det gäller självhushåll en enstaka natt eller logi för flera månader.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

ORDNA LOGI FÖR ENSTAKA NÄTTER

Tjänsten riktar sig till företag med regelbundet behov av logibokning för yrkesarbetare.

När du har blivit kund hanterar vi samtliga logibokningar – stora som små – och syr ihop kundanpassade logilösningar enligt era önskemål kring pris / läge / standard.

Vi fakturerar enligt era önskemål och följer upp med statistik. Det kostar ingenting att bli kund hos oss.

ORDNA LOGI UNDER LÄNGRE PROJEKT

Tjänsten riktar sig till företag med regelbundet behov av logi vid t.ex. industristopp eller infrastrukturprojekt. 

Oavsett omfattning syr vi ihop boendepaket tillsammans med någon av våra 15000 leverantörer. Våra leverantörer är experter på att ta hand om er som spenderar många nätter borta från hemmet. Då kan faktorer som sällskapsrum, närhet till gym, bra matlagningsmöjligheter och en skön säng vara extra viktiga! 

Söker ni projektboende? Hör av dig till oss så hjälper vi er gärna!

ORDNA logi under evenemang & mässor

Vi har lång erfarenhet av att boka logi och kringarrangemang under stora evenemang så som Handbolls-VM och under mässor, bland annat Elmia Wood.

När man anlitar Avisita som bokningspartner vid evenemang, hanterar vi allt från bokning av logi till middagsarrangemang och busstransporter. Vi blir arrangörens förlängda arm och säkerställer att arrangemangets besökare blir nöjda och vill återkomma igen nästa gång. Är du intresserad av att anlita Avisita vid ditt nästa evenemang eller mässa?

VI HJÄLPER ER ÄVEN GÄRNA MED DET HÄR

paketlösningar för sportevenemang, mÄssor & konferenser

SPORTEVENEMANG

Vårt erbjudande inom sport.

Upptäck nu!

MÄSSOR

Vårt erbjudande inom mässbranschen.

Upptäck nu!

Konferenser

Vårt erbjudande inom konferens.

Upptäck nu!

Oavsett omfattning syr vi ihop boendepaket tillsammans med någon av våra 15000 leverantörer. De är experter på att ta hand om er som spenderar många nätter borta från hemmet. Då kan faktorer som sällskapsrum, närhet till gym, bra matlagningsmöjligheter och en skön säng vara extra viktiga! Söker ni projektboende? Hör av dig till oss så hjälper vi er gärna!

Industriunderhåll

Det blir billigare både för oss och för industrin / kunden i sig som i många fall betalar för boendet. Avisita är ett kostnadseffektivt alternativ som även känns bra för vår personal.

Ann-Sofie Borglund

Industriunderhåll AB

Avisita has really helped us release the time pressure on our project resources."

Thomas Breen

Swietelsky

Karin Borg,
Försäljningsansvarig

Ta kontroll över era boendekostnader! Kontakta mig. Du kan bli kund direkt!