Skip to content

PERSONLIG LOGIBOKNING

Vår personliga bokningstjänst för yrkesarbetare hjälper er att ta kontroll över boendekostnaderna. Ni frigör tid, samtidigt som personalen bor bra och nära arbetsplatsen. Vårt breda utbud av boendeanläggningar gör att vi hittar rätt boende, oavsett ert behov och budget.

LOGI FÖR ENSTAKA NÄTTER

Tjänsten är till för dig med regelbundet behov av logi för yrkesarbetare, för kortare vistelser. När du har blivit kund hanterar vi samtliga logibokningar – stora som små – och syr ihop kundanpassade logilösningar enligt era önskemål kring pris / läge / standard. Vi fakturerar enligt era önskemål och följer upp med statistik. Det kostar ingenting att bli kund hos oss.

projektlogi

Tjänsten är till för dig med behov av projektlogi vid t.ex. industristopp eller infrastrukturprojekt. Oavsett omfattning syr vi ihop boendepaket tillsammans med någon av våra 15000 leverantörer. Våra leverantörer är experter på att ta hand om er som spenderar många nätter borta från hemmet. Då kan faktorer som sällskapsrum, närhet till gym, bra matlagningsmöjligheter och en skön säng vara extra viktiga!

Aarsleff

”Våra yrkesarbetare har långa arbetsdagar, dessutom i olika väder. När de kommer till boendet senare på kvällen är en varm dusch, säng och lagad mat efterlängtat! Ett boende som är bra och kan leverera enligt vår bokningsprofil betyder mycket för vår personal och för oss som företag!”

Läs mer »

Bli kund

Hör av dig så går vi igenom era boendebehov tillsammans.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.