Skip to content

Bokningspartner till Handbolls-VM 2023

Avisita har en mångårig erfarenhet som bokningspartner och erbjuder kundanpassade logi-, mötes- och konferensbokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för sina uppdragsgivare.
Avisita gör även helhetslösningar för evenemang med ansvar för hela bokningsprocessen vid olika mästerskap.
Avisita värnar om miljön och arbetar aktivt och förebyggande, enligt sin miljöpolicy, för att förbättra verksamheten och dess tjänster inom miljöområdet.
Som bokningspartner till handbolls-VM blir Avisita centralbokning för boende, transporter och kringarrangemang.

Fortsatt samarbete mellan Avisita och Handbolls-VM i Sverige

Handbollen ligger oss varmt om hjärtat och vi är stolta över att mästerskapsorganisationen återigen väljer Avisita som bokningspartner för sina internationella evenemang. Ju mer vi lär känna sportens olika målgrupper, desto bättre utbud och service kan vi erbjuda vid dessa tillfällen. Det leder till en positiv utveckling för alla parter. Alla som vill uppleva handboll på plats under VM kan ringa vår centralbokning och få hjälp med att hitta det bästa boendet utifrån sina önskemål, säger Karolina Flink Berndtsson, VD Avisita.

Under januari 2023 arrangerar Sverige handbolls-VM för herrar tillsammans med Polen. I Sverige genomförs gruppspel i Göteborg, Malmö, Jönköping och Kristianstad samt mellanrundor i Göteborg och Malmö. Det svenska laget kommer att spela i Göteborg både under det första gruppspelet och under det andra gruppspelet. Finalen kommer att spelas på Tele2 Arena i Stockholm inför drygt 22 000 handbollsfans samt miljontals TV-tittare världen över. Damernas VM genomförs i december 2023 tillsammans med Norge och Danmark. Göteborg och Helsingborg är värdorter i Sverige. Läs mer om mästerskapet här

"Vi gläds åt att återigen samarbeta med Avisita. Att ha en mycket god servicegrad i det som Avisita erbjuder är väldigt avgörande för många intressenter kring ett VM och Avisita har alltid levererat en mycket god tjänst i de tidigare mästerskapen."

Krister Bergström

För mer information, kontakta: Krister Bergström, VD Handbolls-VM 2023 Sverige AB – Mobil: 0703 525 622

Karolina Flink Berndtsson, VD Avisita – Mobil: 0752 40 10 01

Mats Olsson, Medieansvarig Handbolls-VM 2023 Sverige AB – Mobil: 0706 33 61 30

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.