Skip to content

HEJ CAROLINE!

På Avisita jobbar en glatt gäng som är experter på att sy ihop boende till dig och dina medarbetare. Men vilka är egentligen dessa serviceinriktade stjärnor? De som alltid hittar boende till dig. Idag intervjuar vi Caroline Rusch – vår fantastiska projektkoordinator! 
Häng med, nu kör vi 😀!

👋 Hej Caroline! Vem är du?
Jag heter Caroline och är projektkoordinator på Avisita. Jag bor tillsammans med min man och vår 5 åriga son i Sisjön. I kontakten med mig, möter kunden en glad, trevlig och hjälpsam person.

👋 Vad gjorde du innan Avisita och vad är ditt jobb på Avisita?
Innan jag kom till Avisita, jobbade som fest och bröllopskoordinator i Stockholm. Jag driver även ett möbelrenoveringsföretag där jag rustar upp och förskönar gamla möbler och ger dem nytt liv! På Avisita hjälper jag kunder med att lösa längre logibokningar till de som är boende i projekt inom industri, infrastruktur, bygg- och anläggningsbranschen. Min roll är väldigt konsulterande och handlar mycket om att avlasta kunden i projekten genom att lyfta bort boendefrågan från deras ansvar. Detta frigör så klart tid från kunden som slipper hantera allt sådant som är tidskrävande i bokningar, så som ombokningar, avbokningar och annat administrativt.

👋 Berätta, vilka bokningar är roligast att jobba med?
Alla bokningar är roliga att jobba med. Oavsett om de är lätta som svårlösta. Men självklart är det en skön känsla när man snabbt löser boendet till kunden. Ibland är det lite svårare att hitta boende då stora event, mässor konserter äger rum i städerna, vilket gör att det är fullt överallt. Då får man hitta nya vägar att gå för att lösa boendet till kunden. Det är en skön känsla när det löser sig.

🥇 Berätta, om Avisita hade vunnit utmärkelsen “Sverigest främsta arbetsplats” – hur hade nominering lytt?

Avisita är arbetsplatsen med den bästa gemenskapen! Helt klart, alltså! Vi har det riktigt gott tillsammans här på jobbet med alla underbara kollegor som förgyller ens dag med mycket skratt och glädje. 😊.

🐶 Om du var ett djur, vilket var du då?
Oj vad svårt… Men eftersom jag är uppmärksam, arbetsvillig och ser till att ha koll på alla i min omgivning så att de har det bra och trivs, så skulle jag nog säga att jag är en Border Collie😊

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.