Skip to content

HEJ PIA!

På Avisita jobbar en glatt gäng som är experter på att sy ihop boende till dig och dina medarbetare. Men vilka är egentligen dessa serviceinriktade stjärnor? Idag intervjuar vi Pia Gillesén – en av våra fantastiska bokningskoordinatorer!

👋 Hej Pia! Vem möter kunden i ett samtal med dig?

Hej! I mig möter kunden en glad, trevlig och lugn person – jag stressar inte upp mig i onödan! En sak som skiljer Avisita åt från konkurrenterna är personlig service – det finns alltid någon att ringa när man behöver lösa sitt boende – så mitt mål på jobbet är att kunden alltid är nöjd och glad när samtalet avslutas. Kunden ska känna sig trygg med att jag alltid kommer att lösa hans eller hennes problem på bästa sätt. Privat är jag mamma till två tjejer, älskar att gå på konserter – allt från Rammstein till Winnerbäck – och trivs lika bra med sena kvällar som att vara hemma med barnen eller vänner.

👋 Vad gjorde du innan Avisita och vad är ditt jobb på Avisita?

Jag har alltid hållit mig inom olika serviceyrken, men kom senast från Bilia Group där jag var leveranskoordinator. På Avisita är jag bokningskoordinator på löpande logi, vilket innebär att det är mig man får prata med om man behöver boende för enstaka natt, oftast samma dag eller dagen därpå (gruppbokningar är en annan avdelning). Som bokningskoordinator ser jag till att lösa kundens problem, att hitta boende runt om i Norden som är anpassat till yrkesarbetarens unika behov. Kan jag inte lösa problemet, så ser jag till att ta reda på vem som kan lösa det. 

👋 Berätta, När har du haft en bra dag på jobbet? När har dagen varit mindre bra?

Jag har haft en bra dag på jobbet när allt flyter på och jag har mycket att göra. Jag gillar det jag gör dagligen – att ta hand om den löpande logibokningen – för då det här och nu som gäller. Men framför allt är kollegorna en viktig del av en trivsam arbetsdag. Hade det inte varit för de goa kollegorna jag har här, hade mina dagar inte varit alls lika roliga – för även om jobbet är roligt så är en fin gemenskap väldigt viktigt för mig. Finns inte den, trivs jag inte på jobbet.

När jag har haft en mindre bra dag? Hmm…. Jo men det är när kunderna har kort framförhållning och det därför blir svårt att hitta boende på rätt ort till rätt pris. Då får jag ibland hitta lösningar som kanske inte är exakt vad kunden önskade, och det känns aldrig bra. . Det värsta, vilket sällan händer, är när jag faktiskt inte hittar en lösning på kundens förfrågan – det är ingen skön känsla.

🥇 Om Avisita hade vunnit utmärkelsen “Sveriges främsta arbetsplats” – hur hade nominering lytt?

Avisita får priset för att det är en rolig arbetsplats med ett givande arbete med de härligaste, gladaste och mest omtänksamma kollegorna!

🐶 Om du var ett djur, vilket var du då?
Katt! Utan tvekan. Jag gillar lika mycket att vara social med vänner som att dra mig undan, när jag själv vill, och vara ensam 😊

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.