Skip to content

Key Account Manager till Avisita

Är du vår nya medarbetare?

Key Account Manager till Avisita 

Tjänsten är tillsatt.

Avisita hjälper företag inom industri, infrastruktur och entreprenad med boendelösningar för tjänstemän, yrkesarbetare och övrig personal. Under 2023 har vi bedrivit ett fokuserat och engagerat utvecklingsarbete för att förädla vårt koncept och skräddarsy våra tjänster, vilket gör att vi nu växer starkt. Vi brinner för att ge varje gäst – våra kunders medarbetare, en god natts sömn! Avisita är ett familjeägt bolag som funnits sedan 1995 och består idag av 16 specialister som brinner för att hjälpa våra företagskunder med boende. Vi samarbetar med 15 000 boendeaktörer i hela Norden och bokade under 2023 mer än 120 000 nätter. 

ROLLEN
Som Key Account Manager har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla våra affärsrelationer, med fokus på att göra bolaget till den mest attraktiva leverantören i branschen. Du leder och genomför aktiviteter för att styra försäljningen på kort och lång sikt i syfte att nå uppsatta mål, samt säkerställa och underhålla pipeline med affärsmöjligheter. Du kommer att få en central roll med stora möjligheter till att kunna påverka Avistitas framtid. Tjänsten är placerad på kontoret i Kållered och du rapporterar till VD tillika ägare.

  • Utveckla och upprätthålla strategiska affärsrelationer med våra centrala kunder för att effektivt bygga Avisitas varumärke
  • Förädla dialog och skapa lönsam tillväxt på nya som befintliga kunder
  • Utveckla, implementera och följa upp specifika aktivitetsplaner
  • Driva avtalsförhandlingar
  • Generera information om och analysera kund- och konkurrentaktiviteter
  • Vara bidragare i interna utvecklingsprojekt, ansvara för analyser och initiera utvecklingsprojekt kopplat till säljfunktionen

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en roll som Key Account Manager eller liknande och vi ser gärna att du har en bakgrund inom tjänsteförsäljning. Rollen som Key Account Manager kräver att du är en vass nätverkare som etablerar och utvecklar goda relationer med nya som befintliga kunder. Du blir en mycket viktig representant för Avisita i många olika sammanhang och skapar dig ett starkt varumärke inom branschen. Du gillar att arbeta nära kunderna och vara en god rådgivare som hjälper dem att hitta den bästa lösningen för att nå sina mål. För att lyckas har du en stark egen drivkraft, du är en utpräglad tävlingsmänniska samt brinner för att uppnå goda resultat. Du har vana av att arbeta både operativt som strategiskt och förstår vikten av att hitta nya vägar för att utveckla affären. Du vet hur du ska väcka kundens intresse, är lyhörd på dess behov och fungerar som en trygg partner genom hela samarbetet. Vidare har du god datorvana och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du är driven, engagerad och lösningsorienterad samt besitter förmågan att alltid leverera det lilla extra som är avgörande för att nå framgång. Du är trygg i din natur, hög integritet bygger långsiktiga relationer. Du är kundorienterad och söker ständigt förbättringar och sprider arbetsglädje till din omgivning. Du trivs av att arbeta i en miljö som kännetecknas av stor öppenhet och hög grad av professionalism där man brinner för att göra och utveckla affärer tillsammans med partner och kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA? 
Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett framåtlutat och nytänkande bolag där energi och engagemang blandas med mycket glädje. Det går snabbt hos oss och vi har massor med spännande idéer för framtiden och vi hoppas att du kan kliva in och bidra riktigt mycket här med dina egna idéer. Vi älskar förändring och söker fler som tycker om att jobba framåt och dynamiskt.

ANSÖKAN & KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.