löpande logibokning

Löpande logibokning - för kortare vistelser

boendekategorier

 • Självhushåll: budget
 • Självhushåll: premium
 • Rum & Frukost: budget
 • Rum & Frukost: premium

tjänster

 • Logibokning
 • Bokningsadministration
 • Anpassad fakturering
 • Budgeteringsunderlag

kundcase

segment

 • Industri
 • Infrastruktur
 • Byggnation

om tjänsten

Vi är experter på att ordna boende för yrkesabetare.

Skriv text…..

bli kund

Du blir enkelt kund hos oss genom att

Skriv text…..

SÅ HÄR GÅR DET TILL

4 enkla steg att boka logi med oss

1.

Vi skapar er bokningsprofil.

När ni har blivit kund, analyser vi ert omedelbara och framtida boendebehov och skapar en bokningsprofil utifrån uppskattad volym och önskat pris, läge och standard. Bokningsprofilen blir er egen resepolicy hos oss, och den anger hur medarbetare ska bo och ger samtidigt vår bokningsavdelning de riktlinjer som behövs för att vi ska kunna avlasta er och agera proaktivt.

2.

Ni tilldelas en personlig bokningsexpert och får onboarding.

När bokningsprofilen är klar, tilldelar vi er en bokningskontakt. Er personliga bokningsexpert blir som en tillfällig medarbetare som lär känna er och har koll på era projekt och boendebehov. 

Därefter är det onboarding under vilken vi informerar om vilka tjänster som ingår och hur ni bokar. Vi tillhandahåller material som kan skickas ut hos er så att alla vet vad som gäller. Vi skapar listor över era medarbetare och förbereder så att allt är klart när boendebehovet uppstår.

3.

Bokningsförfrågan - vi letar, ni kopplar av.

När boendebehovet uppstår, tar den hos er som ansvarar för bokningar av logi kontakt med oss. Ni styr själva vem som får lov att boka logi – projektledare, arbetsledare eller samtlig personal. Vi följer er resepolicy!

Vi matchar era behov mot våra 15 000 boendeleverantörer och hittar en logilösning: för en natt eller en månad, i husbil eller på B&B. Vi bokar och bekräftar per sms och mail. Vi vet att projekt är snabbföränderliga och snabbt växer och krymper – vi tar hand om hela den boendelogistiska bergochdalbanan så att ni slipper!

4.

Fakturering - säg hur ni vill ha det!

Vi märker upp era boendefakturor helt enligt era önskemål. Ni får en automatisk överblick över era totala boendekostnader på företags- eller projektnivå. 

I vår leverans till er ingår statistikrapporter – ett värdefullt verktyg för projektbudgetering och visualisering av era totala boendekostnader.

”Det blir det billigare både för oss och för industrin/kunden i sig som i många fall betalar för boendet. Avisita är ett kostnadseffektivt alternativ som även känns bra för vår personal.”

Ann-Sofie Borglund, VD

INDUSTRIUNDERHÅLL I KUNGSÄTER AB

”Boendefrågan är viktig för personalen som reser i jobbet och gjort under flera år. Personalen är borta från familj och sitt vanliga liv under veckorna och därför förtjänar de att bo bra. ”

Ann-Sofie Borglund, VD

INDUSTRIUNDERHÅLL I KUNGSÄTER

Andra kunder vi hjälper

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.