Skip to content

LEDIG POSITION

Vi söker BOKNINGSkoordinator

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden. Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service och hittar alltid lösningar åt våra kunder. Vi låter kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare. 

Nu söker vi dig som tillsammans med vårt bokningsteam ansvarar för våra kunders löpande logibokningar. Med utvilade yrkesarbetare får vi en fokuserad, dedikerad och engagerad arbetskraft som levererar det som förväntas.

Vi vill att du blir en del av den entreprenörsdrivna verksamhet vi har, med högt tempo i en rolig bransch som växer snabbt.

  • Är du en utåtriktad och säljande person, med ett brinnande intresse för nöjda kunder och att driva affärer?
  • Är du skicklig på att planera och organisera ditt arbete och är en god kommunikatör i tal och skrift, både på svenska och engelska? Behärskar du dessutom ett av de övriga nordiska språken? Då är det bingo!
  • Har du flera års erfarenhet av kundtjänst, reception eller bokning? Ja, då behövs ingen närmare beskrivning av arbetsinnehållet.

Vår organisation är inne i en mycket stark tillväxt på en marknad där kunderna ser oss som ett boendelogistikföretag som alltid har en lösning. Vi är ett väloljat maskineri som står på stadiga ben.

Tjänsten är på 100 %, kontorstid. Månadslön. Tillträde efter överenskommelse. Resor i tjänsten ingår. Körkort är ett krav. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kållered, Mölndal. Vi söker både personal för sommarjobb och för tillsvidareanställning.

ANSÖKAN

Sänd ditt CV med personligt brev till karin.lonntorp@avisita.com. Märk ansökan ”Bokningskoordinator”. Sista ansökningsdag är 2022-06-17. Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningstiden.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.