Skip to content

LEDIG POSITION

Vi söker en ekonomiassistent

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden. Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service och hittar alltid lösningar åt våra kunder. Vi låter kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare. 

Nu söker vi dig som kan ansvara för vår leverantörs- och kundreskontra. Vi vill att du blir en del av den entreprenörsdrivna verksamhet vi har, med högt tempo i en aktuell bransch som växer snabbt.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bolagets leverantörs- och kundreskontra. I arbetsuppgifterna ingår hantering av inkommande leverantörsfakturor, avstämning mot utförda bokningar, kontakt med kunder och leverantörer, kundfakturering, in- och utbetalningar.
Du har god förståelse för arbete med kund- och leverantörsreskontra, gillar att ge service och är en lagspelare.

OM DIG
Vi söker dig som är junior ekonom. Du har gärna någon ekonomiutbildning, antingen gymnasieekonom, YH eller liknande, med grundläggande kunskaper i bokföring och företagsekonomi. 

För att passa i gruppen bör du vara en självgående, ödmjuk och glad person som är noggrann i ditt arbete. Vår organisation är inne i en mycket stark tillväxt, där ditt engagemang och kunskap kommer att uppskattas för att utveckla och effektivisera arbetet och processerna. Det finns möjlighet att utvecklas med bolaget. God dator- och systemvana, liksom flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett måste.
Tjänsten är på 100 %, kontorstid. Månadslön. Tillträde efter överenskommelse.
Körkort är ett krav. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kållered, Mölndal.

ANSÖKAN/KONTAKT
Sänd ditt CV med personligt brev till karin.lonntorp@avisita.com. Märk ansökan ”Ekonomiassistent”. Sista ansökningsdag är 2022-06-10. Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningstiden. Kontakt från rekryteringsföretag eller liknande undanbedes.

OM AVISITA
Avisita grundades 1995. Från starten som Hotellguiden.se – Sveriges första hotellguide online – har vi vuxit och tagit positionen som den ledande, personliga bokningstjänsten för företag med behov av boendelösningar för yrkesarbetare. Läs mer på avisita.com.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.