Skip to content

LEDIG POSITION

Vi söker teamledare - bokningsavdelningen

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden. Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service och hittar alltid lösningar åt våra kunder. Vi låter kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare. 

Nu söker vi dig som kan ta det övergripande ansvaret för det dagliga bokningsarbetet. Du ansvarar för schema och resursplanering samt koordinerar och prioriterar dagens och veckans arbetsuppgifter för bokningsteamet i nära dialog med vår säljavdelning och vår operativa chef. Vi vill att du blir en del av den entreprenörsdrivna verksamhet vi har, med högt tempo i en aktuell bransch som växer snabbt.

Som teamleader för bokningsavdelningen jobbar du själv aktivt med bokningar varje dag. Du är kunnig, påläst och har kontroll över hela bokningsprocessen.

  • Är du en utåtriktad och säljande person, med ett brinnande intresse för nöjda kunder och att driva affärer?
  • Är du skicklig på att planera och organisera ditt arbete och är en god kommunikatör i tal och skrift, både på svenska och engelska? Behärskar du dessutom ett av de övriga nordiska språken? Då är det bingo!
  • Har du flera års erfarenhet från logi- och gruppbokning och är van vid administrativa åtaganden? 

Vår organisation är inne i en mycket stark tillväxt på en marknad där kunderna ser oss som ett boendelogistikföretag som alltid har en lösning. Vi är ett väloljat maskineri som står på stadiga ben.

Tjänsten är på 100 %, kontorstid. Månadslön. Tillträde efter överenskommelse. Resor i tjänsten ingår. Körkort är ett krav. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kållered, Mölndal.

ANSÖKAN/KONTAKT
Sänd ditt CV med personligt brev till karin.lonntorp@avisita.com. Märk ansökan ”Teamleader”. Sista ansökningsdag är 2022-06-10. Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningstiden. Kontakt från rekryteringsföretag eller liknande undanbedes.

OM AVISITA
Avisita grundades 1995. Från starten som Hotellguiden.se – Sveriges första hotellguide online – har vi vuxit och tagit positionen som den ledande, personliga bokningstjänsten för företag med behov av boendelösningar för yrkesarbetare. Läs mer på avisita.com.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.