Livet ska vara smidigt och bra för den som reser i arbetet.

Boende­lösningar för infrastruktur

Ert team behöver bekväma och funktionella boenden. Avisitas lösningar motsvarar era höga krav och förväntningar.

Infrastrukturprojekt kräver noggrant planerade och pålitliga boendelösningar för att säkerställa att teamet kan arbeta effektivt och tryggt. Avisita har den erfarenhet och expertis som krävs för att leverera precis det ni behöver.

När vi ordnar boendet, blir borta också bäst.
Du är i trygga händer hos Avisita.

Vi vet att arbetet med infrastruktur ställer höga krav på boende för att säkerställa att personalen är utvilad och redo för arbetsdagen. Därför erbjuder vi boendelösningar som är både bekväma och funktionella. Med Avisitas koncept för Accommodation Management sover alla gott om natten och presterar på topp på dagen.
Image
Projektboende för lång eller kort tid

Vi hittar boenden som är anpassade både till långa och korta byggprojekt där era behov står i centrum.
Vi tänker också på helheten och skräddarsyr gärna ett upplägg där även kringtjänster som mat och parkering ingår.

Image
Flexibilitet – vi utgår från era behov

Hos oss får du en dedikerad kontaktperson som känner till din verksamhet, dina projekt och som alltid finns till hands. Vi jobbar nära dig och sätter stort värde på personliga relationer.

Image
Personlig service

Vi jobbar nära dig och sätter stort värde på personliga relationer. Med en dedikerad kontaktperson som lär känna er verksamhet ser vi till att ni får snabb och professionell hjälp genom hela processen.

Image
Vi tar hand om helheten

Från bokning till fakturering – vi hanterar hela kedjan inom boendelogistik. Vi hittar och förhandlar om boenden och vi tar hand om all administration och fakturering.