Avisita samlar allt projektboende i hela Norden

Travel Management för projekt­boende

Avisitas erbjudande för boendelogistik passar lika bra för den globala koncernen som för småföretagaren.

Projektboende är vår specialitet och med vår lösning samlar vi allt projektboende i en plattform.
Genom plattformen och med hjälp av vårt dedikerade kundteam får du full kontroll över boendefrågan.

Vi kallar det Accommodation Management

En unik plattform med en mängd smarta funktioner, som gör det enklare för våra kunder att boka, samordna och få kontroll över företagets projektboende. Genom plattformen ger vi dig som kund möjlighet att jobba proaktivt och strategiskt med boendefrågan, genom att kunna planera, budgetera och analysera boendet.
Image
Kostnadskontroll

Vi förhandlar de bästa priserna och villkoren för er. Med våra boende–lösningar har du full kontroll på kostnaderna. Självklart får ni även samlad statistik för allt projektboende. Vår lösning innebär att ni kan fokusera på ert arbete utan att oroa er för budgeten.

Image
Anpassade boendealternativ

Vi matchar rätt boendeanläggning med rätt projekt, både för kort- och långtids–boende, där era behov är i centrum. Med vår expertis skräddarsyr vi ert upplägg med boende och kringtjänster som mat och parkering.

Image
Enkel administration

Alla fakturor kommer från oss. Era projekt är alltid rätt uppmärkta med rätt projektnummer. Luta er tillbaka och låt oss sköta pappersarbetet. Vi erbjuder en smidig och transparent process som sparar värdefull tid.