Skip to content

AKTUELLT

Här finner du branschnyheter, lediga jobb, intervjuer och Avisitas nyhetsbrev “Aviseringar”.

 

AVISERINGAR

Avisitas Nyhetsbrev

Upplaga 1 / 2022

Varför är sömnen viktig för nollvisionen? Hur är det att leda ett bolag i resebranschen genom en pandemi? Och mycket annat spännande!

Elmia Wood väljer Avisita som bokningspartner 2022

Den 2–4 juni 2022 arrangeras världens ledande skogsmässa Elmia Wood igen söder om Jönköping. Utställare och besökare kommer från stora delar av Europa för att uppleva mässan som kommer ha fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk. Inriktningen för årets mässa kommer att bli europeisk med fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk.

Läs mer »

Bokningspartner till Handbolls-VM 2023

Under januari 2023 kommer handbolls-VM för herrar att spelas på fem orter i Sverige och i december samma år kommer damernas VM att spelas på två orter i Sverige. Organisationen av handbolls-VM 2023 väljer att fortsätta det framgångsrika samarbetet med Avisita som officiell bokningspartner för logi och konferens. Servicen förenklar för partners, media och publik att planera och boka sitt evenemangsbesök.

Läs mer »

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.