Skip to content

Det här är Avisitagänget.

Möt våra medarbetare!

Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service. Ett gäng med medarbetare som  alltid hittar lösningarna på dina boendeproblem.

Men vem är egentligen Pia på bokningen? Och vad är det som driver Jenny att fortsätta detektivarbetet med att hitta boende när allt verkar hopplöst fullbokat?

Möt Avisitagänget – de som jobbar bakom kulisserna för att du och dina medarbetare ska få en god nattsömn.

Hej Linnéa!

Linnéa - företagets skåning - är alltid är glad, positiv och väldigt omtänksam mot kunder och kollegor. Hon är en problemlösare som dessutom är lugn och strukturerad i sitt arbete.

Läs intervjun.

Hej Caroline!

Caroline är projektkoordinator på Avisita. Hon bor tillsammans med sin man och 5-åriga son i Sisjön. I kontakten med Caroline, möter kunden en glad, trevlig och hjälpsam person.

Läs intervjun.

Hej Jenny!

Jenny är en varm och glad person med genuin känsla för serviceyrket. Efter några år som receptionist på bl.a. Hotell Riverton började Jenny i vårt bokningsteam för snart ett halvår...

Läs intervjun.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.