Skip to content

HEJ JENNY!

Som bokningskoordinator är du kunnig, påläst och har kontroll över hela bokningsprocessen. Men berätta lite om dig själv, vem möter kunden när de kontaktar Jenny?

– Jag är en glad och positiv tjej från Göteborg som alltid försöker behålla lugnet. När man kontaktar mig kan man alltid förvänta sig att bli bemött av en glad röst med göteborgsk dialekt! 

Om du var ett djur, vilket skull du vara då?

– Ett djur!? Åh vilken svår fråga. Hmmm. . . Jag skulle nog säga att jag är en hund, kanske en golden retriever då jag gillar nya människor! Jag försöker alltid att vara glad och positiv och gillar att umgås med människor. 

Vad gjorde du innan du kom till Avisita?

– Jag har mestadels hållit mig till jobb inom turism- och hotellnäringen. Innan jag började på Avisita var jag receptionist på Hotel Riverton i Göteborg och det trivdes jag väldigt bra med. Jag gillar att bemöta människor, få dem att må bra och hjälpa dem få sina behov och utmaningar tillgodosedda. Dessförinnan var jag på Radisson Hotel Group. Jobben har gett mig erfarenhet i att leverera bra kundupplevelser och utmärkt gästservice, vilket underlättar mitt arbete idag.

Hur ser dina dagar på Avisita ut?

– Som bokningskoordinator är mitt ansvar att ordna så att våra kunder har någonstans att bo. Jag sitter på avdelningen för löpande logibokningar vilket innebär att jag hittar boendelösningar för kortare vistelser, nära inpå i tiden. Vi erbjuder ju även projektlogi för större grupper i stora industri- och infrastrukturprojekt, men de bokningarna hanteras av en annan avdelning. 

Mitt jobb är att ta emot bokningsförfrågningar, per telefon eller mail, på en daglig basis. Det är jättespännade och ibland utmanande när allt verkar fullbokat eller på andra vis inte möter våra kunders unika boendebehov. Våra kunder är främst yrkesarbetande som ofta vill ha boende som är anpassade till just deras arbetsförhållanden, så som boende med säker parkering för arbetsfordon, sen / tidig in- och utcheckning osv.

När har du haft en bra dag på jobbet? Vilka arbetsuppgifter gillar du mest?

– Jag gillar mest de bokningar där man får vara som en detektiv och söka runt efter olika boenden i delar av Sverige som man aldrig har hört talas om. Ibland kan det vara lite krävande och svårt när förfrågningar kommer in för samma dag och i lite ”svårare” orter. Men jag är envis och ger inte upp, så det brukar alltid lösa sig på något sätt!

Om Avisita fick utmärkelsen “Sveriges bästa arbetsplats” hur skulle nominering ha lytt?

– Avisita är arbetsplatsen med de bästa fikapauserna, härligaste kollegorna och en skön AC som fläktar under varma sommardagar! 

 

 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.