Skip to content

Grundläggning i Grums, industriunderhåll i Iggesund – var ska dina projektarbetare bo? Vad får det kosta?

När du är avtalskund hos oss så slipper du leta boende, ringa runt, sitta i telefonkö, ta in offerter, förhandla priser och hantera avbokningar. Du får egna kontaktpersoner hos oss, som lär känna dig och vet vad du vill ha. Vi förhandlar och letar alternativ utifrån just dina behov. Du slipper hantera reseräkningar, utlägg, attestera fakturor från många anläggningar, redovisning och administration. Dina bokningar kommer på en samlingsfaktura, uppställd utifrån dina önskemål.

 

Vad förbinder du dig till i ett avtal med Avisita?

 

Du förbinder dig varken till volym eller mängd när du ingår ett avtal med oss och det är helt kostnadsfritt. Ett avtal med oss innebär egentligen endast en kartläggning av dina logibehov, samt att du ger oss rätten att agera bokningspartner för dina logibehov. Du godkänner även att vi, enligt dina fakturaönskemål och specifikationer,  kan fakturera dina logikostnader.

 

Så här går det till:

1. Kontakta oss och berätta om era logibehov

Du når säljavdelningen enklast via e-post eller på telefon 0736-59 10 51. Vi går igenom er verksamhet och kartlägger era logibehov i när- och framtid. Vi tar hand om alla dina bokningar – stora som små; en natt eller flera. Du kan också planera långt i förväg och delge oss vilka projekt du har på gång i framtiden. Då kan vi jobba proaktivt och säkra upp bra boende i god tid.

 

2. Vi skapar en bokningsprofil – sedan kan du slappna av!

Våra kunders förutsättningar och behov ser väldigt olika ut. För vissa kunder är priset avgörande medan andra prioriterar läge eller standard. När du kontaktar oss för att bli avtalskund, gör vi en noggrann behovsanalys utifrån 3 parametrar: pris, läge och önskad lägsta standard. Din bokningsprofil skapas när vi säkerställt att vi har förstått hur du vill att vi prioriterar utifrån dessa kriterier. Profilen blir vår “bibel”; ett regelverk som vi alltid kan luta oss tillbaka på och agera utefter, så att du kan släppa logbokningsfrågan helt och hållet. 

 

3. Administrativa detaljer och signatur

 

Vi går igenom dina önskemål kring fakturering  och skapar ett upplägg som är helt anpassat till era interna processer. Därefter är avtalet klart för signatur och vi hälsar dig välkommen som avtalskund hos Avisita. Nu är du redo att låta Avisita ta hand om dina bokningsbehov!

Kontakta gärna mig, Karin Borg, försäljningsansvarig så kan vi prata mer!

Karin Borg

Försäljningsansvarig

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.