Skip to content

Håll i hatten! Nu blåser marginalerna i projektbudgeten bort.

Återhämtningen inom besöksnäringen är i full fart, vilket märks hos oss på Avisita, där bokning av logi för yrkesarbetare ökar i samma stadiga takt som beläggningsgraden och priserna hos våra boendeleverantörer.

Det ökade trycket stämmer väl överens med prognosen i en rykande färsk undersökning som bransch- och arbetsgivarorganisationen för svensk besöksnäring nyligen släppt. Det är väl bara positivt, eller? Nja.

Ökade logikostnader belastar företagens projektbudgetar hårt och marginalerna blåser bort lika snabbt som höstlöven från träden. Alternativt tvingas företagen kompromissa på boendekvalité, eller låta sina medarbetare köra långt för att komma hem till sitt tillfälliga boende efter en hel dags hårt arbete. Det är ingen bra lösning om man vill ha nöjda medarbetare och framgångsrika projekt. Men det finns ett alternativ!

När man som företag lägger ut bokningsuppdraget på Avisita, säkerställer vi att du har:

  • En verksamhetsanpassad resepolicy på plats
  • Framförhållning i dina projekts boendebokningar
  • Färdigförhandlade priser hos kvalitetssäkrade leverantörer
  • Kontroll över dina logikostnader
  • Korrekt underlag för budgetering i projekte

Är du intresserad av att veta mer om fördelarna med att vara kund hos Avisita? Kontakta försäljningsansvarig Karin Borg för ett förutsättningslöst möte.

Karin Borg

Försäljningsansvarig

FLER NYHETER FRÅN AVISITA

Vi växer! Flera lediga positioner

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden.
Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service och hittar alltid lösningar åt våra kunder. Vi låter kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare.

Elmia Wood väljer Avisita som bokningspartner.

Den 2–4 juni 2022 arrangeras världens ledande skogsmässa Elmia Wood igen söder om Jönköping. Utställare och besökare kommer från stora delar av Europa för att uppleva mässan som kommer ha fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk. Inriktningen för årets mässa kommer att bli europeisk med fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk.

Handbolls-VM 2023 väljer Avisita som officiell bokningspartner

Under januari 2023 kommer handbolls-VM för herrar att spelas på fem orter i Sverige och i december samma år kommer damernas VM att spelas på två orter i Sverige. Organisationen av handbolls-VM 2023 väljer att fortsätta det framgångsrika samarbetet med Avisita som officiell bokningspartner för logi och konferens. Servicen förenklar för partners, media och publik att planera och boka sitt evenemangsbesök.

Vi stärker upp på projektlogisidan

Året kunde inte ha börjat bättre; vi välkomnar Anneli Jansson till vår projektlogiavdelning, där hon ansvarar för kundrelationerna i våra projektbokningar. Anneli är en välkänd röst från vår bokningsavdelning, men vem är hon egentligen och vad kan du som kund förvänta dig av ett samtal med henne?

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.