Skip to content

Handbolls-VM 2023 väljer Avisita som officiell bokningspartner

Under januari 2023 kommer handbolls-VM för herrar att spelas på fem orter i Sverige och i december samma år kommer damernas VM att spelas på två orter i Sverige. Organisationen av handbolls-VM 2023 väljer att fortsätta det framgångsrika samarbetet med Avisita som officiell bokningspartner för logi och konferens. Servicen förenklar för partners, media och publik att planera och boka sitt evenemangsbesök.

Avisita har en mångårig erfarenhet som bokningspartner och erbjuder kundanpassade logi-, mötes- och konferensbokningstjänster med fokus på kostnadsmedvetenhet, resursavlastning och effektiv administration för sina uppdragsgivare. Avisita gör även helhetslösningar för evenemang med ansvar för hela bokningsprocessen, exempelvis vid olika mästerskap. Avisita värnar om miljön och arbetar aktivt och förebyggande, enligt sin miljöpolicy, för att förbättra verksamheten och dess tjänster inom miljöområdet. Som bokningspartner till handbolls-VM blir Avisita centralbokning för boende, transporter och kringarrangemang.

– Handbollen ligger oss varmt om hjärtat och vi är stolta över att mästerskapsorganisationen återigen väljer Avisita som bokningspartner för sina internationella evenemang. Ju mer vi lär känna sportens olika målgrupper, desto bättre utbud och service kan vi erbjuda vid dessa tillfällen. Det leder till en positiv utveckling för alla parter. Alla som vill uppleva handboll på plats under VM kan ringa vår centralbokning och få hjälp med att hitta det bästa boendet utifrån sina önskemål, säger Karolina Flink Berndtsson, VD Avisita.

Under januari 2023 arrangerar Sverige handbolls-VM för herrar tillsammans med Polen. I Sverige genomförs gruppspel i Göteborg, Malmö, Jönköping och Kristianstad samt mellanrundor i Göteborg och Malmö. Det svenska laget kommer att spela i Göteborg både under det första gruppspelet och under det andra gruppspelet. Finalen kommer att spelas på Tele2 Arena i Stockholm inför drygt 22 000 handbollsfans samt miljontals TV-tittare världen över. Damernas VM genomförs i december 2023 tillsammans med Norge och Danmark. Göteborg och Helsingborg är värdorter i Sverige.

– Vi gläds åt att återigen samarbeta med Avisita. Att ha en mycket god servicegrad i det som Avisita erbjuder är väldigt avgörande för många intressenter kring ett VM och Avisita har alltid levererat en mycket god tjänst i de tidigare mästerskapen, säger Krister Bergström, VD för VM-bolaget.

Läs mer om mästerskapet här

För mer information, kontakta:

Krister Bergström, VD Handbolls-VM 2023 Sverige AB
E-post: krister.bergstrom@handboll.rf.se Mobil: 0703 525 622

Karolina Flink Berndtsson, VD Avisita
E-post: karolina.flink@avisita.com Mobil: 0709–664 668

Mats Olsson, medieansvarig Handbolls-VM 2023 Sverige AB.
E-post: mats.olsson@handboll.rf.se Mobil: 070-633 61 30

För hjälp med boende och skräddarsydda arrangemang, kontakta:
bookings.se@handball2023.com eller 0752–40105

"Vi gläds åt att återigen samarbeta med Avisita. Att ha en mycket god servicegrad i det som Avisita erbjuder är väldigt avgörande för många intressenter kring ett VM och Avisita har alltid levererat en mycket god tjänst i de tidigare mästerskapen."

Anders Roman

FLER NYHETER FRÅN AVISITA

Vi växer! Flera lediga positioner

Vi på Avisita älskar att boka logi för alla hjältar som bygger infrastruktur och industrier i Sverige och Norden.
Vårt härliga bokningsgäng står för trygghet och service och hittar alltid lösningar åt våra kunder. Vi låter kunden sova gott om natten, genom att ge en skön kudde för varje yrkesarbetare.

Elmia Wood väljer Avisita som bokningspartner.

Den 2–4 juni 2022 arrangeras världens ledande skogsmässa Elmia Wood igen söder om Jönköping. Utställare och besökare kommer från stora delar av Europa för att uppleva mässan som kommer ha fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk. Inriktningen för årets mässa kommer att bli europeisk med fokus på framtidens innovativa och hållbara skogsbruk.

Handbolls-VM 2023 väljer Avisita som officiell bokningspartner

Under januari 2023 kommer handbolls-VM för herrar att spelas på fem orter i Sverige och i december samma år kommer damernas VM att spelas på två orter i Sverige. Organisationen av handbolls-VM 2023 väljer att fortsätta det framgångsrika samarbetet med Avisita som officiell bokningspartner för logi och konferens. Servicen förenklar för partners, media och publik att planera och boka sitt evenemangsbesök.

Vi stärker upp på projektlogisidan

Året kunde inte ha börjat bättre; vi välkomnar Anneli Jansson till vår projektlogiavdelning, där hon ansvarar för kundrelationerna i våra projektbokningar. Anneli är en välkänd röst från vår bokningsavdelning, men vem är hon egentligen och vad kan du som kund förvänta dig av ett samtal med henne?

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.