Image

Dagens Industri utser Avisita till Gasell 2024

Avisita har ännu en gång blivit erkända som ett Gasellföretag av Dagens industri, en utmärkelse som endast en procent av Sveriges aktiebolag uppnår.

Genom att erbjuda smidiga och effektiva processer via en smart plattform, förenklar Avisita hanteringen av boendelösningar för sina kunder, oavsett projektets omfattning eller geografiska plats i Norden. Avisitas flexibla tillvägagångssätt gör det möjligt för företag att fokusera på sina kärnuppgifter medan deras boendebehov tas om hand. Avisita har blivit en viktig partner för företag som arbetar med stora projekt och behöver flexibla, skräddarsydda boendelösningar.

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag baserat på de senaste fyra årsredovisningarna, och företag måste uppfylla strikta kriterier för att kvalificera sig. Dessa inkluderar en nettoomsättning på över 10 miljoner kronor, minst tio anställda, och en fördubbling av omsättningen under en fyraårsperiod. Utöver detta krävs en kontinuerlig tillväxt och ett positivt rörelseresultat.

Att företaget nu får denna prestigefyllda utmärkelse för tredje gången är ett starkt bevis på företagets framgångsrika affärsmodell och dess ställning som ledare inom projektboende i Norden.

Vår VD, Karolina Flink Berndtsson, kommenterade utmärkelsen:

”Det här är ett kvitto på teamets engagemang och vår strävan att göra projektboende enklare för företag i hela Norden. Vi är glada över att fler ser fördelarna med vår lösning.”

Med denna utmärkelse ser vi fram emot att fortsätta utveckla våra tjänster och leverera högsta möjliga service till våra kunder. Tack vare vårt starka team och en växande kundbas står vi rustade att fortsätta växa och göra skillnad på marknaden för projektboende.

Publicerad: 10/9/2024