Image

Smidigt projektboende för Swietelsky

När Stefan Suhr, Enterprise Leader för Swietelsky i Sverige, tog sig an större projekt inom järnvägsinfrastruktur, insåg han snabbt vikten av att ha en pålitlig partner för att hantera boendefrågorna.

Avisita avlastar – en personlig relation som gör skillnad

Swietelskys projekt rör sig från norr till söder genom hela Sverige, och med dem följer stora team som behöver boende under ibland långa perioder. För Stefan blev valet av Avisita inte bara ett praktiskt beslut utan också en fråga om tillit och personlig relation. Caroline Rusch, projektledare på Avisita, tog tidigt över ansvaret för boendefrågorna och byggde en stark relation med Stefan. Den här kontakten blev en viktig pelare i samarbetet.

”Stefan har gett oss ett stort förtroende där vi hanterar allt som har med boendefrågan att göra för Swietelsky,” berättar Caroline. ”Vi följer deras projekt inom järnvägsinfrastruktur från norr till söder, och vår roll är att se till att deras personal alltid har det boende de behöver för att kunna prestera.”

Effektiv hantering av boendefrågor

Swietelskys projekt inkluderar ofta team på upp till 50–60 personer, och att hantera boendebehovet för så många underlättas markant med hjälp av en pålitlig partner. Stefan förklarar: ”När vi har 50–60 personer som ska tas om hand, finns det ingen möjlighet att vi klarar det på egen hand. Det kräver en specialist som kan hantera de många detaljerna kring boendefrågan, och där har Avisita varit ovärderliga.”

Genom att hantera hela boendebehovet har Avisita avlastat Swietelsky och gjort det möjligt för dem att fokusera på att genomföra sina projekt utan onödig oro över boendelösningen. Avisita har fungerat som kontaktytan mellan Swietelsky och boendeanläggningarna, vilket har förenklat kommunikation och minimerat tidsåtgången för dessa frågor.

Stefan lyfter fram hur värdefullt det har varit att ha en partner som inte bara hanterar det praktiska, utan också förstår vikten av en personlig kontakt: ”Det känns tryggt att veta att Caroline och hennes team har full kontroll över våra boendebehov. Det gör att vi kan fokusera på vårt arbete och veta att allt löser sig på den fronten.”

En långsiktig partner för tillväxt

Samarbetet mellan Swietelsky och Avisita visar hur viktigt det är med pålitliga partners när det kommer till projektledning på en internationell nivå. Tack vare Caroline och hennes team har Stefan och hans medarbetare kunnat lägga all sin energi på att genomföra framgångsrika projekt inom järnvägsinfrastruktur.

Publicerad: 10/1/2024
Image

När Caroline och hennes team tar hand om boendefrågorna kan vi arbeta utan att tänka på det praktiska. Det känns tryggt att allt är under kontroll.

 

Stefan Suhr,

Enterprise Leader
Swietelsky