Skip to content

Vi stärker upp på projektlogisidan

Vi stärker upp på projektlogisidan

Nedan följer svar på 5 frågor till Anneli om hennes nya tjänst:

Vad var det som fick dig att söka dig vidare inom Avisita till din nya tjänst?
Avisita befinner sig i en expansiv fas och jag tilltalas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla företaget. Dessutom är rollen som säljande projektkoordinator helt ny så det är ju otroligt spännande att vara med och utforma tjänsten tillsammans med mina kollegor på avdelningen. Jag tar med mig mycket av erfarenheten från min tid på bokningsavdelningen här på Avisita och jag har en bra kännedom om vårt tjänsteutbud.

Beskriv dina kunder; vilka är de och hur löser du deras problem?
Avisitas kunder finner vi inom bygg- och anläggning, industri och infrastruktur. Det finns ett behov av en bokningstjänst som kan hantera projektens boendebokningar. Vanligtvis är det grupper med yrkesarbetare som arbetar på stora och mindre projekt runt om i landet. Det kan vara platschefer, lagledare, projektledare eller administratörer som får logifrågan på sitt bord och alla har de gemensamt att de saknar tid för att leta boende, sitta i telefonkö, förhandla, boka, administrera och ha koll på ekonomin för boendet.

Många av kunderna hanterar i dagsläget bokningarna själv och använder tid som de behöver till annat. När projektet är igång är det mycket ändringar och i många fall hanteras fakturor från flertalet anläggningar vilket gör det svårt att få en kontroll på kostnaderna kopplade till ett visst projekt.

Det är där jag och mina kollegor kommer in och frigör tid så att kunden kan fokusera på sitt jobb. Vi letar upp boende, förhandlar, administrerar och sköter den ekonomiska uppföljningen efter kundens behov.

Vi inleder alltid samarbetet med en ordentlig behovsanalys då varje projekt och kund har sina specifika behov. Det är en erfarenhet jag tar med mig från när jag jobbade på bokningen och dagligen anpassade mitt arbete efter kundernas olika önskemål. Det kunde vara allt från ett upplägg för hur fakturor skall märkas för olika grupper till att det finns behov av en viss typ av parkering.

Vi jobbar proaktivt och hittar det bästa boendet för våra kunders behov, oavsett om det är en campingplats eller ett hotell. Som en oberoende bokningspartner, är vi inte styrda till vissa anläggningar. Vi har inga egna boenden som vi måste fylla, utan utgår alltid från den bästa lösningen för kunden.

Många av våra kunder blir förvånade när vi visar statistik över logikostnaderna. De rapporter vi sammanställer till kunderna ger en översikt och möjlighet till ekonomistyrning.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Att arbeta relationsskapande, att lära känna kunden så pass väl att jag vet det där lilla extra som de vill ha och som betyder så mycket. Samtalen med alla olika människor dagligen och utmaningen i att hitta den bästa lösningen för mina kunder. Från min tid på löpande logibokning tar jag med alla trevliga, roliga kunder som ringer in och behöver vår hjälp. Fantastiskt måste jag säga! Dessutom att få så mycket positiv feedback som vi fått och få vara med och underlätta i deras vardag. Många av dessa kunder hoppas jag ha fortsatt kontakt med nu, men i större och mer långtgående projekt.

Vad är det viktigaste i din nya roll?
Det viktigaste i min roll är att skapa och behålla goda kundrelationer, det drivs jag av! Det gör jag genom att målmedvetet jobba för att vara förtroendeingivande, lyhörd och hitta den allra bästa lösningen för kunden. Kunden ska känna sig trygg hos oss. Det måste inte alltid gå snabbt, men det måste alltid bli rätt.

Det händer mycket på Avisita! Hur vill du påverka Avisitas utveckling framåt?
Jag vill vara med och bidra till Avisitas resa genom min kompetens och tidigare erfarenheter. Tillsammans med mina kollegor, hittar vi gemensamma sätt att vidareutveckla verksamheten. Att anpassa tjänsterna efter dialogen vi dagligen har med våra kunder.

"Avisita är en trygg samarbetspartners kring boende, transfer och konferensmöjligheter och som Elmia har arbetat med under många år. De känner dessutom vår målgrupp väl, både besökare och utställare. Vi ser fram mot vårt samarbete som börjar nu fram till mässan."

Anders Roman

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.