Skip to content

Bokningskoordinator till Avisita

Är du vår nya medarbetare?

BOKNINGSKOORDINATOR till Avisita 

 

Avisita hjälper företag inom industri, infrastruktur och entreprenad med boendelösningar för tjänstemän, yrkesarbetare och övrig personal. Under 2023 har vi bedrivit ett fokuserat och engagerat utvecklingsarbete för att förädla vårt koncept och skräddarsy våra tjänster, vilket gör att vi nu växer starkt. Vi brinner för att ge varje gäst – våra kunders medarbetare, en god natts sömn! Avisita är ett familjeägt bolag som funnits sedan 1995 och består idag av 16 specialister som brinner för att hjälpa våra företagskunder med boende. Vi samarbetar med 15 000 boendeaktörer i hela Norden och bokade under 2023 fler än 120 000 nätter. Läs mer på www.avisita.com

ROLLEN
Din huvuduppgift som bokningskoordinator är att hjälpa våra kunder att hitta och förhandla passande boendelösningar. Bokningarna tas emot via telefon och mail. Du står för trygghet och service, du hittar alltid lösningar. Du utvecklar affärsrelationen med våra kunder och med fokus på att göra Avisita till den mest attraktiva boendepartnern i branschen.

  • Förhandla med leverantörer för att hitta de bästa boendelösningarna för kunden
  • Göra behovsanalys och vara en brygga mellan kund och leverantör
  • Kommunicera med kund och leverantör
  • Samarbeta med kollegor för att nå gemensamt uppsatta mål

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är utåtriktad och en säljande person, med ett brinnande intresse för nöjda kunder och att ge service i toppklass. Rollen som Bokningskoordinator kräver att du är skicklig på att planera och organisera ditt arbete, snabb och gillar att förhandla. Bra på att etablera och utveckla goda relationer med nya som befintliga kunder och leverantörer. Du gillar att arbeta nära kunderna och vara en god rådgivare som hjälper dem att hitta den bästa lösningen. För att lyckas har du en stark egen drivkraft, är nyfiken och du brinner för att uppnå goda resultat. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du är driven, engagerad och lösningsorienterad samt besitter förmågan att alltid leverera det lilla extra som är avgörande för att nå framgång. Du är trygg i din natur, har hög integritet och förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är kundorienterad och söker ständigt förbättringar och sprider arbetsglädje till din omgivning. Du trivs av att arbeta i en miljö som kännetecknas av stor öppenhet och hög grad av professionalism där man brinner för att göra och utveckla affärer tillsammans med partners och kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA? 
Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett framåtlutat och nytänkande bolag där energi och engagemang blandas med mycket glädje. Det går snabbt hos oss, vi har massor med spännande idéer för framtiden och vi hoppas att du kan kliva in och bidra här med dina egna idéer. Vi älskar förändring och söker fler som tycker om att jobba framåt och dynamiskt. Tjänsten är placerad på kontoret i Kållered.

ANSÖKAN & KONTAKT
För information vänligen kontakta COO Karin Lonntorp på 0705-641 642 eller karin.lonntorp@avisita.com

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Integritetspolicy.